Διεύρυνε τις νίκες του ο Παναιγιάλειος

Φωτογραφία: Γιάννης Ανδρουτσόπουλος

Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, ο Παναιγιάλειος, πήρε ένα ακόμη «τρίποντο» διευρύνοντας έτσι το σερί νικών του. Αυτή τη φορά η Αιγιώτικη ομάδα κέρδισε, εντός έδρας, με 2-0 την Πάτρα 2005 και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα η σημερινή νίκη ήρθε σχετικά εύκολα και χωρίς οι «μελανόλευκοι» να χρειαστεί να προσπαθήσουν ιδιαίτερα. Ωστόσο, για ένα ακόμη παιχνίδι, ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στην Αιγιώτικη ομάδα να παίξει και θεαματικό ποδόσφαιρο, ίδιο με αυτό που είχε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

Από κει και πέρα, στα θετικά του παιχνιδιού, είναι και η πρώτη εμφάνιση του Παναγιώτη Κόρμπου με τη μελανόλευκη φανέλα. Ο έμπειρος μέσος, στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε, έδειξε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου της ανόδου και αναμένεται να αποτελέσει μία πολύτιμη μονάδα στη διάθεση του Θόδωρου Ανδριόπουλου.

Τα γκολ του παιχνιδιού πέτυχαν οι Γκάτσης (28΄) και με αυτογκόλ ο Βερβέρογλου (41΄).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μαυρούλιας, Βλάχος, Οικονόμου, Κοτσόκολος, Χούσα, Μπελεζάκης (57΄ Κόρμπος), Μπούνας, Λιάτος (85΄ Καραπιπέρης), Γκάτσης (85΄ Τσεκούρας), Αρβανίτης, Σπανός (80΄ Σκούτας). 

ΠΑΤΡΑ 2005: Γεωργαντόπουλος, Αλιφιεράκης, Δημητρέλος, Θωμάς, Βερβέρογλου, Δημητρέλης, Δήμας (36΄ λ.τ. Γεωργαντόπουλος), Ψαθογιαννάκης, Δημητρόπουλος (89΄ Καρναβάς), Σταματέλος (70΄ Μικρός), Παναγιωτακόπουλος (46΄ Κακαβούλας).

panaigialeiosfc.gr