Διπλό και ελπίδες παραμονής για τον ΠΑΟΚ Πάτρας

Σε χθεσινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Ροδιάς ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δραπετεύσει με το διπλό, αφού επικράτησε εύκολα κόντρα στον Απόλλων Αιγίου με σκορ 4-0 και να συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή στην Β΄Κατηγορία.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Ανδρέα Σέρρου βρίσκεται στην 12η θέση με 22 βαθμούς και στο -7 από την 10η Φλόγα Ροδιάς και την παραμονή στην Β κατηγορία ενώ απομένουν ακόμα 5 αγωνιστικές μέχρι το φινάλε. Στη χθεσινή αναμέτρηση η ομάδα του Απόλλων Αιγίου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε πρώτη στο 5′ με τον Μαρή αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στην ευκαιρία του Απόλλων στο 19′ όταν ο Γραμματικόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 32′ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Γραμματικόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Χότζα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Έξι λεπτά αργότερα ο Χότζα με πλασέ εντός περιοχής έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60′ ο Γεροντίδης με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία την είδε να αναπαύεται στα δίχτυα για το 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 83′ όταν ύστερα από αντεπίθεση ο Χότζα <<έσπασε>> την μπάλα στον Γραμματικόπουλο και αυτός την έστειλε στα δίχτυα. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πανιώνιο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να εξαντλήσει μέχρι τέλους τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή. Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων Αιγίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕ Αιγίου.

Συνθέσεις:

Απόλλων Αιγίου (Γιάννης Παλαιολογόπουλος): Βουλιέρης, Μητσόπουλος (64′ Σανδραβέλης), Κατσαρός, Ραυτόπουλος, Τρακαδάς (77′ Τσούνης), Αγγελόπουλος (68′ Λιακόπουλος), Χούσος, Τύτο (68′ Λαλόσι), Θεοδωρακόπουλος, Μαρής, Δημόπουλος (46′ Παπασούλης).

ΠΑΟΚ Πάτρας (Ανδρέας Σέρρος): Παπαγιαννόπουλος, Λ.Σγούρας, Κώτσης, Ξυπολιάς (81′ Κανελλακόπουλος), Παπαδόπουλος, Παπαγγελής, Χαντάι (75′ Δ.Σγούρας), Γεροντίδης, Γραμματικόπουλος, Λαχανάς, Χότζα (81′ Γιαννούλης).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς