Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Πήγασος Μπεγουλακίου

Η ομάδα του Πήγασου, αν και έχει μια καταπληκτική πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές μετρώντας 6 νίκες μια ισοπαλία και μόνο μια ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια, φτάνοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, δεν εφησυχάζει και προχώρησε σε δύο πολύ ποιοτικές προσθήκες, ώστε να εμπλουτίσει το ήδη πολύ δυνατό ρόστερ του.

Ο λόγος για τον Θανάση Κακαρούμπα και τον Ιωάννη Περδίκη. Και οι δύο ποδοσφαιριστές στο πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκαν στον Ηρακλή Πατρών και όντας πολύ καλοί φίλοι θέλησαν να συνεχίσουν μαζί την πορεία τους.

Δύο προσθήκες που θα δώσεις πολλές λύσεις μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στον κ. Δημητρόπουλο, με στόχο να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά κυρίως, να συνεχίσει να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, που είναι και ο στόχος της διοίκησης από το καλοκαίρι.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Θάνος Παναγιωτακόπουλος και ίσως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, να δοθεί κάποιος δανεικός από τους πιο νεαρούς, ενώ ο παρελθόν αποτελεί και ο κίπερ Μήλας που παραχωρήθηκε στο Φαραϊκό.