Διπλό παραμονής για την Περιβόλα

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι (κυρίως στο 2ο ημίχρονο) η Περιβόλα κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας της Δάφνης Πατρών με 2-3 και να φτάσει στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς και στο +3 από την Αστραπή και τον Πυρσό.

Από την άλλη πλευρά η Δάφνη Πατρών αν και υποβιβασμένη έπαιζε για την ιστορία της και κατάφερε δύο φορές να ισοφαρίσει το παιχνίδι ενώ στο τέλος αναζήτησε και το τρίτο γκολ. Το πρώτο ημίχρονο από πλευράς θεάματος θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα καθώς και οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία.

Αρχικά στο 40′ το σουτ του Γιαννακόπουλου εξουδετέρωσε δύσκολα σε κόρνερ ο Πόγκας. Η Περιβόλα με την πρώτη της ευκαιρία όμως κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δράστη τον Μακρυπόδη όπου στο 44′ με πλασέ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47′ ο Σωτηρόπουλος με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Λαζανάς εκτέλεσε το φάουλ και ο Μακρυπόδης με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 67′ ο Χριστόπουλος εξετέλεσε δυνατά το βολέ με τον Χρυσοβέργη να πλασάρει ιδανικά τον Πόγκα για το 2-2. Δέκα λεπτά αργότερα ο Λαζανάς εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα για το 2-3.

Στα τελευταία λεπτά η Δάφνη πίεσε αρκετά την Περιβόλα καθώς έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης με την ομάδα του κ. Μιχαλιτσιάνου με το σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο που κατά πάσα πιθανότητα ήταν κομβικό για την παραμονή στην Β΄Κατηγορία.

Την προσεχή Τετάρτη στην Β΄κατηγορία του 1ου ομίλου έχουμε αγωνιστική δράση με την Περιβόλα να αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αστραπή σε ένα παιχνίδι όπου οι πράσινοι με θετικό αποτέλεσμα κλειδώνουν και μαθηματικά την παραμονή στην Β΄Κατηγορία.

Συνθέσεις:

Δάφνη Πατρών (Κώστας Σπαθής): Χριστόπουλος, Χ. Πόγκας, Σωτηρόπουλος Γιαννόπουλος, Τσίλιος, Νικολογιάννης, Γιαννακόπουλος, Ζέρβας, Κατσαρέλιας, Χρυσοβέργης, Πανταζόπουλος.

Περιβόλα (Γιώργος Μιχαλιτσιάνος): Πόγκας, Γιαννόπουλος (32′ Μανωλόπουλος), Μαντζαβίνος, Σταμπολτάς, Σταμόπουλος, Λαζανάς, Τσεκούρας (68′ Σύψας), Μπαρδούσης, Μακρυπόδης (89′ Συρμής), Μπενέτος (68′ Βαγγελάτος), Μονοκρούσος (46′ Παντελής).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς