Διπλό που σημαίνει πολλά για τη Δόξα Νιφορεΐκων!

Γήπεδο Πετρωτού: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Βαβαρούτας Κωνσταντίνος (Σταθοπούλου Αλεξίας, Παυλόπουλος Γιώργος)

Σκόρερ: 58′ Ανδρικόπουλος.

Η Δόξα Νιφορεΐκων έφυγε με το διπλό από την Πάτρα, επικρατώντας με 1-0 του Ίκαρου Πετρωτού χάρις το γκολ του Ανδρικόπουλου και παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι άουτ.

Φιλμ:

6′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τα Νιφορέικα, όταν ο Χρυσανθόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κοσιώνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.

11′ Τεράστια ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Χρυσανθόπουλος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Κατσαίτης έδιωξε εντυπωσιακά και στη συνέχεια ο Κυριακόπουλος δεν έπιασε καλά το σουτ και έδιωξαν οι αμυντικοί μακριά.

55′ Καλή ευκαιρία για τον Ίκαρο, καθώς όταν υποδέχθηκε την μπάλα ο Καλομοίρης, έκανε το πλασέ αλλά ο Πετρόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

58′ Γκολ για τη Δόξα, όταν ο Αγγελόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε απ’όλους  και ο Ανδρικόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

75′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ίκαρο, όταν ο Ταγάρας βγήκε τετ α τετ, το πλασέ που έκανε δεν ήταν δυνατό με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Πετρόπουλος.

Συνθέσεις:

Ίκαρος Πετρωτού (Άγγελος Σταθόπουλος) 1. Κατσαίτης 2. Καγιάφας 3. Φλώρος 4. Μακρόπουλος (65′ Πετράτος) 5. Δημόπουλος 6. Τσουραμάνης 7. Καλομοίρης 8. Οικονόμου (77′ Χριστόπουλος)  9. Διαμαντόπουλος (65′ Γαβριήλ)  10. Κλίτσας 11. Ταγάρας

Δόξα Νιφορεΐκων (Άγγελος Κίκινας) 1. Πετρόπουλος 2. Γεωργίου (45′ Αγγελόπουλος) 3. Ανδρικόπουλος 4. Νταλάπας 5. Νικολόπουλος 6. Ραυτακόπουλος (83′ Παππάς) 7. Βρύνιας 8. Ταπεινός 9. Κυριακόπουλος (58′ Ρηγόπουλος) 10. Χρυσανθόπουλος (77′ Καλιάμης)  11. Κοσιώνης (65΄αποβολή).