Δρέπανο… πέντε αστέρων!

Σε υψηλές πτήσεις βρίσκεται η ομάδα του Χρήστου Λάιου, καθώς παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 54 βαθμούς, ενώ αύξησε και την διαφορά της από την 2η θέση και από τον Απόλλων Εγλυκάδας στο +5.

Η Α.Ε. Δρεπάνου διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δίκαια βρίσκεται στην 1η θέση. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τέμενης αν και είχε πολλές απουσίες “ταξίδεψε” στην Πάτρα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, κάτι που δεν ήρθε με την ομάδα του κ. Μπάλα να εστιάζει στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Αργυρά Πατρών.

Στα του παιχνιδιού τώρα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν πρώτοι στο 5′ όταν ο Δαλιάνης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά ο Κουμπέτσος έπιασε την κεφαλιά αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία απομάκρυναν οι αμυντικοί (σε μια φάση όπου ο Αστέρας Τέμενης, υποστηρίζει πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του τέρματος και έπρεπε να έχουμε την επίτευξη του τέρματος).

Αυτή η φάση “ξύπνησε” την ΑΕ Δρεπάνου και απείλησε στο 10′ με το φάουλ του Μ.Ζαφειρόπουλου που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Επτά λεπτά αργότερα ο Δ.Ζαφειρόπουλος έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και με κεφαλιά ο Μ. Ζαφειρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 40′ ο Τσοτσόλης με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0, ενώ στο 42′ με κεφαλιά ύστερα ο σέντρα ο Χρυσανθοπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70′ ο Δ.Ζαφειρόπουλος με μακρινό δυνατό σουτ έγραψε το 4-0, ενώ τέλος στο 78′ δίχτυα βρήκε και ο Φουρφουρής για το τελικό 5-0.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Δρεπάνου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Φλόγα Ροδιάς σε ένα παιχνίδι όπου κρύβει παγίδες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις:

Α.Ε. Δρεπάνου (Χρήστος Λάιος) : Κ.Καρέλας (21′ λ.τ. Κοριάνης), Κούβελας (46′ Καττές), Γ.Καρέλας, Χαλκιόπουλος (55′ Φουρφουρής), Μπουρνάκας, Γεωργίου, Τσοτσόλης, Χρυσανθόπουλος, Καμηνιώτης (68′ Χάιδας), Μ.Ζαφειρόπουλος (68′ Τσιάπας), Δ.Ζαφειρόπουλος.

Αστέρας Τέμενης (Αντώνης Μπάλας) : Μπαλαφούτης, Δημόπουλος (57′ Ρότσκας), Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Σέχι, Κουμπέτσος, Βαγγελάτος, Γκιόκα (80′ Κουτρουμπίνας), Δαλιάνης, Μανίκας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς