Δρακόντεια μέτρα και “ψαλίδι” στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ 2

Οι εικόνες συνωστισμού και υπεράριθμων θεατών στα γήπεδα της Super League 2 προβλημάτισαν για τα καλά τους αρμόδιους φορείς που στέλνουν αυστηρό μήνυμα στη Λίγκα και σε όλες τις ομάδες.

Συγκεκριμένα, η Γ.Γ.Α. απέστειλε έγγραφο στην Λίγκα η οποία με τη σειρά το κοινοποίησε στις ομάδες το οποίο λέει πως αυστηρά στο γήπεδο θα υπάρχουν 10 μέλη από τη διοίκηση των γηπεδούχων και 3 από τους φιλοξενούμενους!

Επομένως το πράγμα ζορίζει και από την Παναχαϊκή στέλνουν μήνυμα στον κόσμο να μην προσεγγίσει το γήπεδο την Κυριακή (24/1) για την αποφυγή συνωστισμού.

Aποφασίστηκε ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να πάνε ένα ματς να πέσει περίπου κατά 100 άτομα από τα 280 που ήταν για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα (300 ειναι για την SL1).

Μεταξύ άλλων, κατά το ήμισυ μειώθηκε και ο αριθμός των δημοσιογράφων και φωτογράφων που θα καλύπτουν εφεξής τα παιχνίδια (συνολικά 22 από 45). Παράλληλα, αποφασίστηκε οι ΠΑΕ να δηλώνουν στη σύσκεψη ανήμερα των αγώνων τα στοιχεία των 10 διοικούντων και των έως τριών διαπιστευμένων των φιλοξενούμενων τα οποία θα αποστέλονται στην λίγκα και αυτή θα την προωθεί στη ΓΓΑ.

Η εφαρμογή των νέων μέτρων θα ξεκινήσει μάλιστα άμεσα, από αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά αποσπάσματα από το νεο υγειονομικό πρωτόκολλο και τον πινακα οσων επιτρέπεται να μπαίνουν πλεον στα γήπεδα παρουσιάζει το Football League News και έχουν ως εξής:

AGEI
AEPIYG
AEPIYG1
AEPIYG2
AEPIYG3