“Δραπέτευσε” με το διπλό από τα Ζαρουχλέϊκα η Νίκη Προαστείου

Διαιτητής: Πράνταλος (Γεωργακόπουλος – Ασημακόπουλος)

Για ακόμη μία αγωνιστική (3η) έμεινε αήττητη στην διαδικασία των πλέι οφ η Νίκη Προαστείου, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Ατρόμητου Πατρών με 0-1 χάρις το τέρμα του Αντωνόπουλου στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με αυτή την νίκη το συγκρότημα του Νίκου Πατρώνη έφτασε τους 7 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκε στους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα στο 8′ όταν ο Ντζάνης έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην συνέχεια και στο 20′ ο Πανταζόπουλος έβγαλε την σέντρα αλλά ο Τσάκωνας εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Νίκη απάντησε στις ευκαιρίες αλλά το σουτ του Καϊμακά σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Για να έρθουμε στο 28′ ο Αντωνόπουλος με πολύ ωραία ατομική ενέργεια έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον Ατρόμητο αλλά στο 43′ η κεφαλιά του Παπαγεωργίου ύστερα από το φάουλ του Αναγνώστου πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε πολύ ωραίο ρυθμό καθώς και οι δύο ομάδες αναζητούσαν το γκολ,αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα η μοναδική καλή ευκαιρία να σημειωθεί μόνο στο 63′ με το σουτ του Ντζανή που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Την επόμενη αγωνιστική η Νίκη Προαστείου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το ΑΠΣ Πάτραι ενώ ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Αιγείρα/Ακράτα.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Βασίλης Φίλιππας): Καρπέτας, Χαϊκάλης, Πανταζόπουλος, Βασιλείου, Κούσουλας, Μαργώνης (79’ Σώζος), Μπακόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσακώνας, Αναγνώστου, Μπίτρας (54’ Πρίφτης).

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Νίκος Πατρώνης): Μποσγανάς, Θεοδωρακόπουλος, Μανούσος, Πολύδωρος, Διαμαντόπουλος, Καλογεράτος (70’ Φούντος), Ντζάνης (82’ Βρεττάκης), Αντωνόπουλος (82’ Γιαννάκης), Καϊμακάς, Πατρώνης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς