«Δυάδα φωτιά» στον Άρη Πατρών

Ο Άρης Πατρών θέλει να πρωταγωνιστήσει και το δείχνει καθημερινά.

Εκτός από τον πολύπειρο Θανάση Χάχαλη η ομάδα των Προσφυγικών, διατήρησε στο ρόστερ της, τον ταλαντούχο και φιλόδοξο γκολκίπερ, Δημήτρη Πέτρου (Αστέρας Τρίπολης, Διαγόρας Βραχνεΐκων), δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως έχει το απαραίτητο βάθος για να πρωταγωνιστήσει φέτος.

Η απολαυστική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος των Προσφυγικών:

«Καλησπέρα στους απανταχού Αρειανούς. Παρακαλούμε κάντε ένα διάλειμμα από τα μπανάκια σας, αφήστε το μοχίτο σας για ένα λεπτό στην άκρη και απαντήστε στο παρακάτω ερώτημα. Πώς θα σας φαινόταν αν ήσασταν προπονητής και στην ομάδα σας είχατε ταυτόχρονα Μανουέλ Νόιερ και Τζιτζι Ντορναρούμα; Σε ποιον θα δίνατε γάντια βασικού;

Αυτό το ερώτημα (σε επίπεδο τοπικού πρωταθλήματος βέβαια) αποφάσισε η διοίκηση της ομάδας μας να θέσει στον προπονητή μας προχωρώντας στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Πέτρου. Ο νεαρός τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και μαζί με το Θ. Χάχαλη θα υπερασπιστούν το τέρμα του Άρη την προσεχή σεζόν. Σου ευχόμαστε υγεία και μια δημιουργική σεζόν. Υ.Γ. Παπουτσή το μπαλάκι όπως και ο ευχάριστος πονοκέφαλος είναι σε σένα τώρα».