Δυναμώνει αισθητά η Δόξα Παραλίας

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο έμπειρος επιθετικός Ανδρέας Σπανός, καθώς συμφώνησε με τη Δόξα Παραλίας, χάρις τους χειρισμούς του προέδρου Λεωνίδα Γεροντίδη. Η αποκάλυψη των δύο περασμένων ετών, συνομίλησε με τον Ατρόμητο Πατρών και άλλες ομάδες της περιοχής, αλλά τελικά προτίμησε την ομάδα της γειτονιάς του.

Ο Σπανός αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το συγκρότημα των Θόδωρου Λαμπρόπουλου και Γιάννη Γεωργιτσόπουλου, καθώς η ποιότητα του είναι δεδομένη. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανμοβριακό, έχει περάσει από την Αναγέννηση Πατρών, τον Ατρόμητο Πατρών και τον Εθνικό Σαγεΐκων κατά το παρελθόν.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά από 6μηνο ψηστήρι καταλήξαμε σε ποδοσφαιρικό γάμο. Τα συστατικά αυτής μεταγραφής, αρκετή θέληση από ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση που βλέπει ένα παιδί προερχόμενο από τα σπλάχνα της ομάδας να επιστρέφει, πολύ θέληση από τον ίδιο τον Αντρέα, λίγο photoshop (φωτογραφία) πριν 1 μήνα περίπου. Συνοψίζοντας το ΔΣ της Δόξας Παραλίας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Αντρέα Σπανού. Καλωσορίζουμε τον Αντρέα στο ποδοσφαιρικό του σπίτι και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την κόκκινη φανέλα».