Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε το “τρίποντο” ο Άρης Πατρών

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Χρονάς Νικόλαος (Κακαφώνης Μιχαήλ, Παπαδιονυσίου Ιωάννης).

Σκόρερ: 40′ Γράβαλος

Με γκολ του Γράβαλου στο 40′, ο Άρης Πατρών επικράτησε 1-0 του αξιόμαχου Ατρόμητου Πατρών στο γήπεδο Προσφυγικών.

Δυσκολεύτηκαν αρκετά οι “κόκκινοι” να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα που το πάλεψε στο β’ ημίχρονο μπροστά σε 600 φιλάθλους.

Φιλμ:

19′ Πρώτη καλή φάση στο ματς για τον Άρη. Γίνεται ένα μακρυνό σουτ από τον Μπούμπαλη, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

21′ Έγινε η σέντρα από τα δεξιά από το φάουλ του Μητρόπουλου και ο Μεντζελόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ, καθώς βρήκε σε αμυντικό του Ατρομήτου.

40′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν το φάουλ εκτελέστηκε γρήγορα, ο Πανάρετος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Καλλιακμάνης απέκρουσε την μπάλα και στη συνέχεια ο Γράβαλος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

44′ Καλή φάση για τον Άρη, μετά από το διωξιμο του Καλλιακμάνη ο Γεωργόπουλος προσπάθησε να κρεμάσει τον γκολκίπερ του Ατρομήτου αλλά η μπάλα κατέληξε στην πάνω πλευρά των διχτυών άουτ.

46′ Γίνεται ένα μακρυνό σουτ από τον Παλουκη αλλά ο Αναστασιβιτης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ισοφαρίσει.

47′ Μπήκε γκολ για τον Ατρόμητο αλλά η σημαία υψώθηκε. Όταν ο Αναγνώστου έκανε το σουτ η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα αλλά ο Τσάκωνας έκανε τελευταίος επαφή ο οποίος ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

53′ Όταν εκτελέστηκε το κόρνερ από τον Μητρόπουλο, ο Δασουράς με κεφαλιά έστειλε την στην πάνω πλευρά των διχτυών άουτ.

63′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Πανάρετος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κουτρούμπας έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε ξιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

75′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μητρόπουλος με το σουτ δεν βρήκε καλά την μπάλα και αυτή πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

80′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Οικονομόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γεωργόπουλος, Αγγελής (59′ Κουτρούμπας), Μπούμπαλης, Γράβαλος (45′ Οικονομόπουλος), Μητρόπουλος (88′ Δημόπουλος), Κωστής (90+1 Καταρτζόπουλος).

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας): Καλλιακμάνης, Λαζαρίδης, Πανταζόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Βασιλείου, Νικολάι, Χριστόπουλος, Γκότσης, Παλούκης (55′ Μπακόπουλος), Αναγνώστου, Τσάκωνας (63′ Γιαλός) (79′ Μαργώνης).