Δόξα Νιφορεΐκων: Δεκατρείς ανανεώσεις, συνεργασία με γυμναστή

«Τρέχει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός στη Δόξα Νιφορεΐκων. Μετά τη συμφωνία με τον Διονύση Κυριακόπουλοι οι «μαυραετοί» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με 13 ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα συνεχίζουν οι Βασίλης Γεωργίου, Παναγιώτης Κοσιώνης, Χρήστος Αγγελόπουλος, Νίκος Νικολόπουλος, Σωτήρης Καρέλας, Γιώργος Νικολόπουλος, Χρήστος Ρηγόπουλος, Τάσος Καραμαλίκης, Παναγιώτης Γεωργίου, Κωνσταντίνος Βρύνιας, Διονύσης Ανδρικόπουλος, Γιώργος Πετρόπουλος, Γιώργος Νταλάπας.

Επίσης ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Σαββούδη, που εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας με την ιδιότητα του γυμναστή. Ο Κωνσταντίνος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Παρελθόν από την ομάδα της Δόξας Νιφορεΐκων αποτελεί ο Νίκος Χρυσανθόπουλος o oποίος οδεύει προς Λιμνοχώρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Νίκο σε ευχαριστούμε για όλα… Μετά από 4 χρόνια, 2 πρωταθλήματα σε Γ και Β κατηγορία, πολλά και κρίσιμα γκολ , ασίστ και μεγάλες εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα και τον αετό στο στήθος λέμε σήμερα αντίο. Ένας από τους σημαντικότερους παίχτες της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε ποιότητα και εμπειρία, ένα απρόβλεπτο δεκάρι που μπορούσε να κάνει το απίθανο, ακόμα και να βάλει γκολ με απευθείας κόρνερ !!! Μορτάκι θα είσαι για πάντα κομμάτι της ΔΟΞΑΣ !!! Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και να πετύχεις τους προσωπικούς σου στόχους. Ελπίζουμε οι ποδοσφαιρικοί μας δρόμοι κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούν….».