Δόξα Παραλίας: Κράτησε Ντεμάϊ, θέλει Σπανό

Η διοίκηση της Δόξας Παραλίας ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ντεμάϊ. O έμπειρος παίκτης θα φορέσει την φανέλα της Δόξας για 6η χρονιά.

«Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.  Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ανδρέα Σπανού έχει δείξει ο σύλλογος, μετά την αποχώρηση του από τον Πανμοβριακό.

Ο Σπανός έχει ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Παραλία και δεν αποκλείεται να φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου, εφόσον τα βρει με τη διοίκηση.

Δείτε την ανάρτησή του μετά το “διαζύγιο” με τους Ριολίτες:

«Μετά από έναν υπέροχο σχεδόν χρόνο με την ομάδα του Πανμοβριακού θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που πέρα από εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές ήταν εξαιρετικοί άνθρωποι πάνω απ’ όλα… Ένας ακόμα εξαιρετικός άνθρωπος που θα ήθελα να ευχαριστήσω είναι ο προπονητής μου ο Θανάσης Παπουτσής. Εξαιρετικός σε όλα τα θέματα απο το θέμα της προπονητικής, νοοτροπίας και σαν άνθρωπος έτοιμος να σε βοηθήσει σε όλα… Εύχομαι να πραγματοποιήσει το όνειρο του γιατί δουλεύει σκληρά και του αξίζει.

Τέλος άφησα αυτή την ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΔΙΟΊΚΗΣΗ που δεν ξέρεις τι να πρώτο πεις γι αυτούς τους ανθρώπους ήταν καλύτεροι και από οικογένεια σου δίπλα σε όλα και στα κακά και στα άσχημα δεν σκέφτηκαν ποτέ να παρατήσουν κανέναν ποδοσφαιριστή ακόμα και σε άσχημο τραυματισμό, ένα μεγάλο πρόβλημα που συνηθίζουμε εδώ και χρόνια όχι μόνο στο τοπικό, αυτοί ήταν εκεί παρόν..

Έτρεχαν κάθε μέρα να μην μας λείψει τίποτα και στο τέλος δεν μας έλειψε τίποτα… Τέτοιες ομάδες δεν χρειάζεται να βρίσκονται στο τοπικό αλλά στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ… Εύχομαι στην ομάδα του Πανμοβριακού να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και να πάνε εκεί που τους αξίζει στις εθνικές κατηγορίες. Εις το επανιδειν.».