Δύο Αχαιοί συμφώνησαν με τον Α.Ο. Υπάτου

Δυο μετεγγραφές με προοπτική, με μέλλον ανακοίνωσε σήμερα, η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου.

Πρόκειται για τον 20χρονο Ριολίτη επιθετικό, Γρηγόρη Νιφορόπουλο και τον 19χρονο, Πατρινό μεσοεπιθετικό, Ανδρέα Καλόφωνο.

Οι δυο παίχτες έχουν ενταχθεί κανονικά στην ομάδα, έχουν περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έδωσαν το «παρών» την Δευτέρα, 27/7, στην «επίσημη πρώτη» και ακολουθούν κανονικά την προετοιμασία.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Γρηγόρης Νιφορόπουλος

Ipato.Niforopoulos Gregory.2020.07.29.767x1023

Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 20χρονο επιθετικό Γρηγόρη Νιφορόπουλο.

Ο Νιφορόπουλος κατάγεται από την Αχαΐα, ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανμοβριακό Ριόλου και την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Διαγόρα Βραχνέικων που συμμετείχε στον 7ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε τον Γρηγόρη στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σαιζόν με υγεία, δύναμη και επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Γρηγόρη καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Ανδρέας Καλόφωνος

Ipato.Kalofonos Anthreas.2020.07.29.768x1023

Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Ανδρέα Καλόφωνο.

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις υποδομές της Θύελλας Πατρών, έχοντας περάσει και από τους Νέους Παναιγιαλείου. Μετακόμισε στην Αθήνα λόγω σπουδών και την σαιζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στον Ερμή Κορυδαλλού που συμμετείχε στον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σαιζόν με υγεία, δύναμη και επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Ανδρέα καλώς ήρθες στην ομάδα μας!