Δύο μεταγραφές ο Εθνικός Σκουλικάδου

“Έβαλε εμπρός τις μηχανές του” ο Εθνικός Σκουλικάδου μετά από απραξία τόσων μηνών!!! Οι άνθρωποι της ομάδας, είναι έτοιμοι για να κάνουν ότι είναι δυνατόν, έτσι ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του. Βέβαια, οι “κυανόλευκοι” περιμένουν να δουν τι θα συμβεί την Τετάρτη που είναι η καταλυτική ημερομηνία συμμετοχής στο πρωτάθλημα και αναλόγως να πράξουν! Όμως, όπως όλα δείχνουν, η ομάδα θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα, αυτό φαίνεται φυσικά μέσα από τις κινήσεις που γίνονται τις τελευταίες ώρες.

Στο νησί της Ζακύνθου βρίσκεται πλέον ο τεχνικός του συλλόγου Δημήτρης Νόλης ο οποίος θα καταστρώσει τα πλάνα του για αυτή την σύντομη αλλά και συναρπαστική χρονιά. Κοντά του θα είναι και τι δικό του τιμ. Ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Τρουπιώτης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Γιαννάτος, ο Γιώργος Μιχαλίτσης και φυσικά ο γενικός αρχηγός και η ψυχή της ομάδας Σπήλιος Δεσσύλας.

Η επιστροφή Νόλη, σηματοδοτεί εξελίξεις που αφορούν φυσικά την ενίσχυση του ρόστερ. Ο βορειοελλαδίτης τεχνικός, όλον αυτό τον καιρό κατάστρωνε τα πλάνα του και περίμενε να δοθεί το “πράσινο φως” από την πολιτεία για το άνοιγμα. Πάντα κοντά ο πρόεδρος Νεκτάριος Κολυβάς όπως επίσης και το υπόλοιπο συμβούλιο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Εθνικός προχώρησε σε δύο μεταγραφές. Παίκτες της ομάδας θα πρέπει να θεωρούνται ο Κρις Μουσάϊ και ο Διονύσης Σπίνος. Πρόκειται για δύο ταλαντούχους παίκτες που αγωνιζόταν στον ΑΟ Κατασταρίου. Ο Μουσάϊ έχει δείξει τα άκρως θετικά του δείγματα με τον ΑΟ Κατασταρίου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για έναν παίκτη που αν δουλέψει πολύ μπορεί να ανέβει ακόμα πιο ψηλά! Αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος και κάποιες φορές ακόμα και σαν στόπερ. Ο παίκτης είναι γεννημένος το 1999 και σίγουρα με προπονητή τον Δημήτρη Νόλη θα αναδειχθεί μέσα από την ομάδα του Εθνικού και θα βοηθήσει από την δική του πλευρά τους κυανόλευκους.

Ο Διονύσης Σπίνος είναι γεννημένος το 2000 και μπορεί να αγωνιστεί σαν μικρός. Μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης. Ο νεαρός παίκτης πριν από δυο χρόνια ήταν στην Κ17 του Πανιωνίου, διέκοψε την πορεία του για σπουδές, επέστρεψε στο νησί και αγωνίστηκε στην ΑΕ Αγίου Λέοντα και στον ΑΟ Λεβάντε υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Γκούσκου. Ο νεαρός παίκτης έχει αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική με την φανέλα του ΑΟ Λεβάντε με αντίπαλο τον Αιολικό Μυτιλήνης. Αμφότεροι ξεκίνησαν από την Δόξα Πηγαδακίων.