Δύο Πατρινόπουλα “καθάρισαν” για την Καβάλα

Στις νίκες επέστρεψε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης η ομάδα της Καβάλας στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Football League. Αντιμετωπίζοντας στο Βόλο τον τοπικό Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική επικράτησε με 3-1 και με τους 3 βαθμούς που κέρδισε παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη Βέροια και τον Πανσερραϊκό, έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους πατρινούς ποδοσφαιριστές, Αριστείδη Κόκκορη και Απόστολο Στίκα που χρίστηκαν σκόρερ.

Οι Boλιώτες πήραν το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με τον Παπαδημητρίου που με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κέρδισε τον Κυρίτση κάνοντας το 1-0. Η Καβάλα πίεσε για να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε και αφού είχε μια καλή ευκαιρία με τον Γαβριηλίδη στο 26ο λεπτό, τα κατάφερε 2 λεπτά αργότερα με τον Κόκκορη που έκανε το 1-1, ύστερα από σέντρα του Κολλά.

Στην αρχή του 2ου, και συγκεκριμένα στο 57’ όταν μετά από σέντρα του Ορφανίδη ο Αδαμάκης με πλασέ έγραψε το 1-2. Δέκα λεπτά αργότερα, «κλείδωσε» το «διπλό» για τον ΑΟΚ με τον προωθημένο Στίκα, που σκόραρε για ακόμα μια φορά με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Ορφανίδη, ύστερα από στημένη φάση γράφοντας το τελικό 1-3.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Γραικός (8’ λ.τ. Παπακώστας), Μπουτζίκος (37’ λ.τ. Νικλητσιώτης), Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Κόλα (62’ Γκιοατά), Αγρόδημος, Βουκελάτος, Παπαδημητρίου, Ερέρα (62’ Τζούριτς), Τσαγκαλίδης.

Καβάλα: Κυρίτσης, Καλαντζίδης (87’ Τενεκές), Γιαλαμούδης (46’Kολαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (64’ Κέρθι), Θωμαΐδης (88’ Γεωργακόπουλος), Κολλάς, Ορφανίδης, Αδαμάκης (87’ Μελισσόπουλος).