Δύο προσθήκες για τον Παναιγιάλειο

Στην απόκτηση του Κυπαρίσση Γκασίδη προχώρησε ο Παναιγιάλειος. Η ανακοίνωση:

«Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαριστή Γκασίδη Κυπαρίσση.

O 21χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός γεννημένος στο Διδυμότειχο στις 9 Ιανουαρίου του 2001 τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Κ-19 της Κέρκυρας, ενώ φόρεσε τη φανέλα και της πρώτης ομάδας.

Έχει αγωνιστεί επίσης και στην Α.Ε. Διδυμοτείχου, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Διάνα Ηλιούπολης ( Α’ Τοπικό Αθηνών)».

Παράλληλα ανακοινώθηκε επίσημα και η απόκτηση του Τοκάμ:

Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαριστή Steve Tokam.

Ο 21χρονος μέσος γεννημένος στο Καμερούν (23/05/2000), αλλά πολιτογραφημένος στην Ελβετία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 15 ετών στις ακαδημίες της Ξαμάξ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Γιανγκ Μποϊς όπου και αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην ομάδα Νέων της Ελβετικής ομάδας. Το 2020 δίνεται δανεικός στη Λα Σο Ντε Φόντ, ενώ η τελευταία του ομάδα πρίν έρθει στην Ελλάδα ήταν η Ύβερτον.

Έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Ελβετίας στις κατηγορίες U-15, U-16, U-17, U-18, και U-19 έχοντας συνολικά 25 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Ο ποδοσφαιριστής θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της αιγιώτικης ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.