Δύο προσθήκες νεαρών ο Άρης Πατρών

Ο Ιάσονας Ρόντος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη Πατρών, ενώ τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Φάνη Γασπαρινάτου από την Κ-20 της Παναχαϊκής.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Όταν φέρεις το όνομα του θεού του πολέμου, δεν μπορείς να μην προχωράς με τους καλύτερους στρατιώτες στο πλευρό σου, έτοιμους να παλέψουν και να ριχτούν στις μάχες που θα τους παρουσιαστούν. Έτσι, ο Άρης Πατρών, έφερε από την γη του Λεωνίδα, έναν Λακεδαιμόνιο στρατιώτη που θα ενισχύσει την προσπάθεια του στην φετινή Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Γεννημένος στην κοιλάδα της Σκάλας στις 19 Μαρτίου του 2003, ο νεαρός άσσος Ιάσονας Ρόντος από νωρίς ενσωματώθηκε στον τοπικό Αίαντα και εκεί έμεινε μέχρι τώρα, πιστός ακόλουθος του επίσης σπουδαίου ήρωα του Τρωϊκού πολέμου, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας του κάμπου.

Μέλος της Μικτής Λακωνίας σε όλα τα ηλικιακά τμήματα, ο νέος στρατιώτης του Άρη, έρχεται να ενισχύσει τον άξονα των «κόκκινων», παίζοντας με ευκολία στην μεσαία γραμμή σαν «6αρι» και «8αρι», έχοντας αγωνιστεί επίσης σαν επιτελικός μέσος και σέντερ φορ, με την τελευταία θέση να μην τον συγκινεί ιδιαίτερα, παρά την ικανότητα του να σκοράρει, με την τεχνική του αρτιότητα να είναι τόσο υψηλή, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ο 18χρονος Λάκωνας, βρέθηκε στην πόλη μας για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από αυτό που αγαπά να κάνει από μικρό παιδί. Καλωσορίζουμε τον Ιάσονα στην οικογένεια μας και ελπίζουμε μαζί να περάσουμε όλους τους σκοπέλους που θα βρεθούν στο δρόμο μας».