Δύο προσθήκες ο Αστέρας Τέμενης

Συνεχίζεται η μεταγραφή ενίσχυση του Αστέρα Τέμενης, αφού στο φετινό ποδοσφαιρικό ρόστερ της ομάδας προστέθηκαν ο έμπειρος Θοδωρής Ραμπαβίλας από τον Αχιλλέα Καμαρών, που θα δώσει πολλές λύσεις στα μετόπισθεν της ομάδας ενώ επέστρεψε στον Αστέρα όπου ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, ο δεκαεξάχρονος πολυτάλαντος Πέτρος Ξενόφως που θα ενίσχυσει την Κ-19 , και θα αποκτήσει εμπειρίες στην πρώτη ομάδα.

Φιλική επικράτηση επί της Α.Ε. Αιγίου

Πιο έτοιμος παρουσιάστηκε στην φιλική συνάντηση ο Αστέρας, επικρατώντας της ΑΕ Αιγίου 5-2. Ο Αστέρας σημείωσε ένα όμορφο γκολ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαννόπουλου.

Η ΑΕ Αιγίου ισοφάρισε 1-1 με το πέναλτι του Μαραυγάκη, για να προηγηθεί αμέσως ο Αστέρας 2-1 με ατομική ενέργεια και μακρινό πλασέ του Γιαννόπουλου. Χατ τρικ ο Μιχάλης Γιαννόπουλος στο πρώτο του φιλικό με τον Αστέρα.

Το ημίχρονο έληξε 2-2. Ασίστ ο Σάντρι Αϊντίν, γκολ ο Κ. Δημόπουλος. Στο β΄ μέρος περισσότερο εύστοχος ο Αστέρας, πήρε την φιλική νίκη 5-2 με τα γκολ των Γιαννόπουλου, πέναλτι Οικονομόπουλου (κέρδισε ο Μαυρούλιας) και Μαυρούλιας το τελικό 5-2.