Δύσκολα κρατάει το μηδέν η Ρόζενμποργκ

Μάθε τα πάντα για τις αναλύσεις αγώνων στοιχήματος

Διακοπή έχουμε στα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση στα τελικά, με «16» ομάδες να προετοιμάζονται για τα νοκ-άουτ, που ξεκινούν το Σάββατο.

Υπάρχει δράση κανονικά, όμως, στα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας (και όχι μόνο) και στο πιο σημαντικό από τα σημερινά, η Ρόζενμποργκ δοκιμάζεται στην έδρα της Λίλεστρομ.

Λίλεστρομ: Έχει βρει για τα καλά ρυθμό η Λίλεστρομ, η οποία μετράει 3 νίκες στα τελευταία 4 ματς της, ενώ ουσιαστικά το ρεκόρ της είναι πολύ καλύτερο από τη θέση της στην κατάταξη, μιας και έχει παίξει μόλις 6 ματς. Η ιστορική ομάδα από το Βίκεν που ανέβηκε φέτος μετά από μια πολύ σύντομη θητεία στη Β’ κατηγορία, έχει ως πρώτο της στόχο τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θα εκμεταλλευτεί την κάθε ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί. Το ματς με τη Ρόζενμποργκ είναι από τα πολύ δύσκολα της σεζόν, όμως η ομάδα παίζει την κόντρα καλά και το ίδιο θα πράξει και τώρα.

Ρόζενμποργκ: Ο στόχος της φετινής Ρόζενμποργκ είναι ξεκάθαρα να κοντράρει τις Μόλντε και Μπόντο για τον τίτλο, όμως τα πρώτα δείγματα της ομάδας από το Τρόντχαϊμ δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά. Με μόλις 4 νίκες στα 9 ματς που έχει παίξει, η «Ρόζε» του Άγκε Χαρέιντε είναι στο -9 από την κορυφή (με ένα ματς λιγότερο) και θα χρειαστεί ένα «ξέσπασμα» για να ξαναμπεί στις υποψήφιες πρωταθλήτριες. «Μελανό» σημείο της ομάδας η αμυντικής της συμπεριφορά, καθώς έχει δεχθεί γκολ στα 8 από τα 9 της ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θα είναι καθόλου εύκολη η αποστολή της Ρόζενμποργκ στο Λίλεστρομ και αν λάβουμε υπόψη τις αμυντικές επιδόσεις των φιλοξενούμενων, πάμε σε ένα ματς με γκολ. Επιλογή μας το συνδυαστικό γκολ-γκολ μαζί με το over 2.5 στο 1.95 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)