Δύσκολη έξοδο στην Ναύπακτο για τους «μελανόλευκους»

Με εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα για τον τέταρτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με τον Παναιγιάλειο να δοκιμάζεται εκτός έδρας. Συγκεκριμένα η Αιγιώτικη ομάδα, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, θα αγωνιστεί στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου, κόντρα στον γηπεδούχο Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ένα παιχνίδι το οποίο διαχρονικά συγκέντρωνε το ενδιαφέρον των φιλάθλων και είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, και οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν απόκλιση από τους αρχικούς τους στόχους. Η ομάδα της Ναυπάκτου παρότι ξεκίνησε με υψηλές φιλοδοξίες έχει μείνει μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κι από την άλλη ο Παναιγιάλειος μετράει αποτυχίες και προσπαθεί να κάνει τη δική του βαθμολογική αντεπίθεση για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, όπου έχει βρεθεί.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι «μελανόλευκοι» μετά τη χθεσινή αποφόρτιση, ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Φάνης Γκέκας δεν μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του τον τραυματία Βαρουξάκη, ενώ αμφίβολοι είναι οι Καρακούτης, Κουρτελέσης η συμμετοχή των οποίων στην 20αδα που θα δηλωθεί για το παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Από κει και πέρα στη διάθεση του «μελανόλευκου τεχνικού είναι οι: Ιωαννίδης, Βίλλιος, Βαλλιάνος, Σπίντζος, Δαλιάνης, Ραπτόπουλος, Ροδόπουλος, Σεμπ. Αφούσσι, , Μπούζντρα, Άλεξ. Αφούσσι, Βλαχόπουλος, Ψωμαράς, Λιάτος, Πλατυκώστας, Κρεμίτσας, Κοχυλάς, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης και Σκούτας.

Σε ότι αφορά τον «άρχοντα» του παιχνιδιού, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Κορωνιάς του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής, με βοηθούς τους Τιμ. Τσελεπίδη και Αναστ. Σοφιά από τον ίδιο σύνδεσμο.