Δύσκολη αποστολή για τη Γκοφ

Μάθε τα πάντα για προσφορές ημέρας στοιχήματος

Δευτέρα σήμερα και το βράδυ θα έχουμε συμπληρωμένες τις δυο 8άδες σε αντρικό και γυναικείο ταμπλό στο Ρολάν Γκαρός. Μια διοργάνωση που εξελίσσεται με εκπλήξεις και απρόοπτα, όσο τόσα στα μεγάλα ονόματα, αλλά κυρίως με τις αποχωρήσεις παικτών.

Πιο συγκεκριμένα, στις γυναίκες έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς ήδη δυο εκ των φαβορί (Κβίτοβα και Οζάκα), κάτι που δίνει τη δυνατότητα στις υπόλοιπες να διεκδικήσουν μια μεγάλη διάκριση. Δυο εξ’ αυτών παίζουν μεταξύ τους σήμερα, η Ονς Τζαμπέρ και η Κόρι Γκοφ.

Τζαμπέρ: Έκανε το μεγάλο «άλμα» στην καριέρα της την περσινή σεζόν, καθώς το 2019 ήταν απλά μια από τις αθλήτριες που συμπλήρωναν το τοπ 100. Η Τυνήσια Ονς Τζαμπέρ, νούμερο 26 πλέον στον κόσμο, είναι γενικά αναγνωρίσιμη από τους φίλους τους τένις και γνωστή για το εκρηκτικό της στυλ στο παιχνίδι, τα πολύ δυνατά φόρχαντ και την ικανότητά της να παίζει το ίδιο καλά όταν σερβίρει ή υποδέχεται. Της αρέσει η χωμάτινη επιφάνεια και ήδη έχει αποδείξει πως δε φοβάται καμία από τις αντιπάλους της.

Γκοφ: Πολλοί έχουν σπεύσει να την χαρακτηρίσουν ως τη νέα Σερένα. Η γεννημένη το 2004 (!) Αμερικανίδα, είναι ήδη ανάμεσα στις κορυφαίες στον κόσμο, έχει κάνει ένα απίστευτο άλμα στην 25η θέση, τη στιγμή που μπήκε στην 100άδα όσο ήταν 15 χρονών! Πλέον, τη σέβονται όλες οι αντίπαλές της, καθώς μπορεί να είναι μόλις 17 ετών, όμως μέσα στο κορτ φαίνεται πολύ έμπειρη και ικανή με τα χτυπήματά της. Είναι δεδομένο πως σε λίγα χρόνια θα έχει πολλά τρόπαια από Γκραν Σλαμ και κόντρα στη Τζαμπέρ φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο στα προημιτελικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η πιτσιρίκα Γκοφ ξεκινάει από τη θέση του φαβορί στο ματς, όμως η Τζαμπέρ έχει την εμπειρία να την παίξει στα ίσα, γιατί όχι να την κερδίσει κιόλας. Περιμένουμε ένα ματς πιθανώς ακόμα και στα 3 σετ, ίσως οι εταιρίες θα έπρεπε να σεβαστούν λίγο περισσότερο την ικανότατη Αφρικανή. Θα πάρουμε το +3.5 χάντικαπ στα γκέιμ για την Τυνήσια, στο 1.72 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)