Δύσκολη εκτός έδρας νίκη για την Α.Ε. Σταροχωρίου

Σε μια δύσκολη νίκη που της δίνει μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος σημείωσε η ΑΕ Σταροχωρίου που επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στον Αχαϊκό με σκορ 1-2. Με αυτή την νίκη η ομάδα του Θοδωρή Τσιάμη έφτασε τους 30 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Στα του παιχνιδιού τώρα η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους όταν στο 10′ ο Χαβάνης έκανε το σουτ ο Έξαρχος απέκρουσε με τα πόδια και στην συνέχεια το σουτ του Βιολιτζή σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 15′ ύστερα από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Βιολιτζής πέρασε τον Έξαρχο έκανε το πλασέ και ο Γ.Αντωνακόπουλος
“έσπρωξε” την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 23′ ήταν η σειρά του Αχαϊκού να σπαταλήσει μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γραμματικός έκανε το σουτ ο Γιαννόπουλος απέκρουσε και στην συνέχεια το σουτ του Ξηροκώστα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Στο 36′ σέντρα του Νικολόπουλου ο Ξηροκώστας θα πάρει την κεφαλιά αμαρκάριστος αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.

Στο 62′ ο Αχαϊκός θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα καθώς ο Γραμματικός βρέθηκε τετ α τετ απέναντι από τον Γιαννόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 69′ ο Τσάκας θα κάνει το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και με προβολή ο Γ. Αντωνακόπουλος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ντεντόπουλος θα εκτελέσει το φάουλ εξ επαφής ο Σκρεμμυδάς θα πάρει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ. Στο 90′ το σουτ του Χότζα από πλάγια θέση θα καταλήξει άουτ.

Στο 92′ το σουτ του Ντεντόπουλου θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Καλή η διαιτησία του κ. Ταξιάρχη χωρίς το μεγάλο λάθος σε ένα παιχνίδι που από την αρχή μέχρι και το τέλος είχε έντονο πάθος και αρκετή βαβούρα εντός και εκτός γηπέδου.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΪΚΟΣ (Κώστας Κραβαριώτης): Έξαρχος, Νικολόπουλος, Κυριάκου (81′ Διαμαντής), Σκρεμμυδάς, Νικολακόπουλος, Σταυριανός (88′ Βεντουρής), Ντεντόπουλος, Γραμματικός, Χότζα, Τζουραμάνης, Ξηροκώστας.

Α.Ε. ΣΤΑΡΟΧΩΡΙΟΥ (Θοδωρής Τσιάμης): Γιαννόπουλος, Τσάκας, Κονταλής, Καρμοκόλιας, Γερ.Αντωνακόπουλος, Γεωργόπουλος, Κατσαΐτης, Βιολιτζής (68′ Φωτόπουλος), Χαβάνης (93′ Δούβος), Σ. Αντωνακόπουλος (46′ Τασιάς), Γ. Αντωνακόπουλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς