Δ. Ανάκογλου: «Ομάδα με μέγεθος η Παναχαϊκή, αξίζει το σεβασμό»

Πηγή: ertnews.gr

Το σύνθημα νίκης και πρόκρισης του Πανσερραϊκού στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή έδωσε ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Ο Σερραίος έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε για τον αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του, για τις ιδιαιτερότητες που έχει αυτός λόγω της μεγάλης αγωνιστικής αποχής που έχουν οι ομάδες και ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων για να έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Δημήτρης Ανάκογλου είπε:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας μετά από πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επίσημα παιχνίδια, οι αγώνες αυτοί γίνονται πολύ ιδιαίτεροι και για τις δύο ομάδες. Εμείς, όμως, έχουμε δουλέψει πολύ και καλά και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Φυσικά θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση γιατί το κύπελλο είναι ένας ωραίος θεσμός που μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ μπορούμε και φυσικά να αντιμετωπίσουμε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Η Παναχαϊκή αξίζει το σεβασμό. Είναι μια ομάδα με μέγεθος. Εγώ το έχω δει από κοντά γιατί αγωνίστηκα εκεί για ενάμιση χρόνο. Είναι μια καλή ομάδα, έχει τον ίδιο προπονητή με πέρυσι. Έκανε μια πολύ καλή πορεία πέρυσι και πήρε την άνοδο.

Εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Τονίζω για την ιδιαιτερότητα που υπάρχει σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν επίσημα παιχνίδια και δεν μπορούμε να ξέρουμε πως παρουσιάζονται οι άλλες ομάδες. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό και να μπορέσουμε να βρούμε το ρυθμό μας γιατί η αποχή είναι μεγάλη και θα χρειαστούμε υπομονή και φυσικά στήριξη από τον κόσμο μας. Φέτος χτίζεται από το καλοκαίρι μια ομάδα η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει. Πάντα ο κόσμος του Πανσερραϊκού όταν βλέπει μια υγιή και καλή προσπάθεια βοηθάει την ομάδα. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα, να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να του δώσουμε χαρές ξεκινώντας από το παιχνίδι με την Παναχαϊκή για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρόκριση».