Δ. Αργυρόπουλος: “Να αντιληφθούν όλοι τους σκοπούς ύπαρξης αυτής της ομάδας”

Η ανάρτηση με νόημα που έκανε πριν λίγη ώρα το μέλος των Παλαιμάχων της Παναχαϊκής και μέλος της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρης Αργυρόπουλος δίνοντας συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει με τις ομάδες «Κ» της Παναχαϊκής. Μάλιστα ο κύριος Αργυρόπουλος πρότεινε ανοιχτή πρόσκληση στις ακαδημίες της πόλης με την Παναχαϊκή για συνομιλία, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Πιο αναλυτικά:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αυτήν εδώ την πόλη. Είχα την τιμή να υπηρετήσω αυτή την ομάδα και να γνωρίσω τεράστιους παίκτες και προσωπικότητες που στην συνέχεια μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν πρόεδρο των παλαιμάχων. Όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ το ποδόσφαιρο, και την ομάδα της πόλης μας, έμαθα ότι η κακοπροαίρετη κριτική είναι ένα σαράκι που τρώει τα σώθηκα αυτού του συλλόγου. Δεν ισχύει το ίδιο όμως στην περίπτωση της καλοπροαίρετης κριτικής.

Ως εκ τούτου με την καλύτερη δυνατή διάθεση εκπρόσωπο ντας θεσμικά τους παλαίμαχους της ομάδας, αλλά και ως μέλος της τ.ε. της ΕΠΣΑ διαπίστωσα μια αναστάτωση σε παιδιά γονείς, προπονητές και ακαδημίες σε σχέση με την ανακοίνωση μιας ομάδας κ-14 από την ΠΑΕ. Προκειμένου να ομαλοποιήσουμε την κατάσταση , δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να μου δώσουν κάποια κατεύθυνση κανένας από τους ανθρώπους που θεωρητικά έχουν οριστεί ως οι υπεύθυνοι των «Κ». Χαιρετίζω λοιπόν την πρόσκληση των ακαδημιών σε μία συνάντηση που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα αντιληφθούν όλοι τους σκοπούς ύπαρξης αυτής της ομάδας και θα αποκαταστήσει το όνομα της ομάδας μας σε όλους τους ανθρώπους των ακαδημιών που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Μετά τιμής Αργυρόπουλος Δημήτρης».