Είναι και θέμα πρεστίζ!

Μετά το στραπάτσο από τo Λεβαδειακό το βασικό είναι να υπάρξει αντίδραση. Ειδικά όταν η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει την ομάδα που βρισκόταν από κάτω της στη βαθμολογία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κόντρα στο Λεβαδειακό τα ψεγάδια ήταν πολλά. Το θέμα, όμως, είναι πως η Παναχαϊκή πρέπει να αντιδράσει.

Πλέον έχουν καταλάβει οι πάντες στο κλαμπ πως έχουν γίνει πολλά και σημαντικά λάθη στη διάρκεια της σεζόν. Ωστόσο, ταμείο τώρα δεν μπορεί να γίνει. Προέχει η εξάδα για λόγους πρεστίζ περισσότερο. Οι Κρητικοί έχουν πλέον, 765 σερί λεπτά απαραβίαστης εστίας με τον Φώτη Κουτζαβασίλη να νιώθει πλέον, ο “φόβος και τρόμος” των αντίπαλων επιθετικών.

Η Παναχαϊκή οφείλει να πάρει τη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια τη δυσκολεύει, ενώ πέρυσι είχε περάσει νικηφόρα από την Αγυιά. Οι ελπίδες της Παναχαϊκής να μπει στην εξάδα επικεντρώνονται πλέον στην ανάγκη της νίκης επί της ΠΑΕ Χανιά και του πρώην προπονητή της, του Νίκου Παπαδόπουλου. Πλέον δεν μετρούν φόρμα και παραδόσεις, καθώς οι αγώνες παίρνουν το χαρακτήρα τελικών.

Στο 0-0 του πρώτου γύρου στα Περιβόλια ο Παπαδόπουλος ήταν προπονητής της Παναχαϊκής ακόμα. Η ομάδα της Πάτρας έχει κερδίσει τα δύο τελευταία στην έδρα της και πέντε από τα τέσσερα τελευταία, με εξαίρεση την ήττα από τον Διαγόρα. Η ΠΑΕ Χανιά προέρχεται από τρεις σερί νίκες, από πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια, αλλά και από οκτώ αγώνες χωρίς ήττα. Πορεία, που όχι μόνο την έβαλε για να καλά στην εξάδα, αλλά της ανοίγει την όρεξη και για τη δεύτερη θέση.