Είναι κλειστή η πόρτα για τον Κατσουράνη

Ποικίλα σχόλια προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη στο gazzetta που κάνουν λόγο, για απωθημένα περί επιστροφής του στην Παναχαϊκή, όπως και τα αποθεωτικά σχόλια για Οφρυδόπουλο, Μουστακόπουλο.

Όπως φαίνεται, εξακολουθεί να έχει έτοιμο πλάνο για την ομάδα, αν του δινόταν η ευκαιρία της επιστροφής, έχοντας προπονητή Οφρυδόπουλο-Κυριακίδη, Παπαπαναγή στους Νέους και πρόεδρο τον Πάρη Γεωργακόπουλο.

Σε κάθε περίπτωση είναι σεβαστό και κατανοητό για μια παλιά δόξα του συλλόγου, όπως είναι ο Κώστας Κατσουράνης να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Βέβαια η λέξη «απωθημένο», αναφέρεται σε καταπιεσμένες επιθυμίες, βιώματα που εξακολουθούν, όμως να τον επηρεάζουν.

Ο Κατσουράνης παρότι αποχώρησε από την Παναχαϊκή, πάντα σκεφτόταν την ομάδα και την επιστροφή του στο σύλλογο με βάση τα όσα δήλωσε. Βέβαια, όλα αυτά έρχονται σε μια αντίθεση με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Μπάρλος στις 11/3 στο δημοσιογράφο Τάσο Σταθόπουλο και πιο συγκεκριμένα στο sportin.gr, όταν του τέθηκε ερώτησε που αφορούσε πιθανή επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στον σύλλογο:

«Δεν νομίζω πως τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου. Σημαντικό ρόλο στη νέα προσπάθεια θα έχει από ένα απαιτητικό ρόλο, ο Κώστας Κρεμμύδας. Θα είναι ο εκπρόσωπος της Παναχαϊκής στην ΕΠΟ και στην Σούπερ Λίγκα».

Η δήλωση του Κώστα Κατσουράνη: «Έχω απωθημένο να το γυρίσω να το τελειώσω, γιατί η Πάτρα είναι η πόλη μου. Με κράτησε ζωντανό στο να έχω στόχους. Πάντα θα έχω ψηλά την Παναχαϊκή. Μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ ενεργά με αυτό που θέλω να κάνω και να πάρω εμπειρίες για τη συνέχεια.

Ακόμα κι αν μου γινόταν πρόταση από μεγάλη ομάδα δεν θα πήγαινα τότε. Θέλω να ξεκινάω από χαμηλά και στα 2,5 χρόνια εκεί κατάφερα να χτίσω πολλά πράγματα. Θεωρώ πως εκεί έκανα αυτά που είχα δει σαν ποδοσφαιριστής και το πιο σημαντικό είναι ότι διάλεξα συνεργάτες καλύτερους από μένα. Φτιάξαμε μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο».