Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Είχε κέφια ο Φερνάντο και πάτησε κορυφή το Ζαβλάνι

Σκόρερ : (43’ Ιατρόπουλος / 13’, 28’ Μπραντάν)

Το Ζαβλάνι πέτυχε ακόμα ένα σπουδαίο διπλό, αυτή την φορά στην έδρα της Θύελλας Αιγίου, με μεγάλο πρωταγωνιστή την μεταγραφή του καλοκαιριού στην Β’ Κατηγορία, τον πρώην Αργεντίνο ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Φερνάντο Μπραντάν.

Στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Ζαβλανίου, ο Αργεντίνος παικταράς σημείωσε δύο τέρματα στο α’ μέρος, τα οποία παρά την μείωση του σκορ από την Αιγιώτικη ομάδα στο 43′ λεπτό με τον Ιατρόπουλο, ήταν αρκετά να δώσουν την νίκη στην “ιστορική” ομάδα της Πάτρας.

Μάλιστα αφιέρωσε τα γκολ στον πρόσφατα αδικοχαμένο φίλο του Φαμπιάν Καμπαγιέρο, με τον οποίο είχαν αγωνισθεί μαζί στην Παναχαϊκή.

Θύελλα Αιγίου (Κ. Αθανασίου) : Μεντζελόπουλος, Ρασμπούγια, Ριτσινιάς (55’ Νικολάου), Αποστολόπουλος, Ιατρόπουλος, Τρακαδάς (55’ Μυλωνάς), Γκιώνης, Κουρτάκης, Διαμαντόπουλος, Γκοτσόπουλος (55’ Τσέλα), Ζούμης

ΑΠΣ Ζαβλάνι (Θ. Παπαδόπουλος) : Τσάκωνας, Μπαρλής (83’ Π. Ηλιόπουλος), Σαλάγας, Ζησιμόπουλος, Μέρμελας (70’ Μπουρής), Μπαλατής, Χριστόπουλος, Μπακούρος, Κ. Ντζάνης (Γ. Ηλιόπουλος), Μπραντάν (83’ Καρπάνος), Σπυρόπουλος