Είχε λύσεις και αποτελεσματικότητα ο Δαβουρλής Κ΄92

Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Μαχαίρας

ΣΚΟΡΕΡ: 23’ Κλαφουτζής, 57’ Γαλαριώτης, 78’ Mπάνη – 66’ Βαρέλας

Αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της 5ης θέσης που δίνει πλεονέκτημα βαθμών στα πλέι άουτ έκανε ο Δαβουρλής Κ΄ 92 ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Άνω Καστριτσίου. Παράλληλα, η ομάδα του Δημήτρη Ράπτη διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες που έχει για είσοδο στην τετράδα (-7 από τη Νίκη Προαστείου).

Στο αγωνιστικό κομμάτι μόλις στο 23’ της συνάντησης, σουτ με το αριστερό του Γαλαριώτη έξω από την  περιοχή ο Τουλίτσης πραγματοποιεί ασταθή απόκρουση και ο Κλαφουτζής κάνει το 1-0.

Στο 57’ ο Ανδρεοσόπουλος έξω από την περιοχή «σπάσει» την μπάλα στον Γαλαριώτη ο οποίος πάτησε περιοχή και με δυνατό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0, σημειώνοντας το τρίτο του φετινό γκολ.

Το Άνω Καστίτσι προσπάθησε να αντιδράσει και στο 66’ μετά από αδράνεια της άμυνας ο Βαρέλας με κεφαλιά νίκησε τον Θωμά.

Στο 78’ όμως ο Δαβουρλής κλείδωσε τη νίκη όταν ο Γαλαριώτης με ωραία ενέργεια πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και βγαίνοντας στην κόντρα έσπασε την μπάλα στον Σ. Πρέμτο και αυτός στον Μπάνι που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ K΄92 (Δ. Ράπτης): Ι. Θωμάς, Μπάνη, Τόγιας (89’ Δεμέναγα) , Κλαφουντζής, Σ. Πρέμτο, Πολίτης, Μακρής, Γεράνιος (74’ Γερόπουλος), Γαλαριώτης (89’ Τσκουκαλάς) , Τσιαντής (89’ Παπάς), Ανδρεοσόπουλος (61’ Τσεκούρας).

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Ε. Μαράτος): Τουλίτσης, Νικολακόπουλος (58’ Πολυχρονόπουλος), Δουλγέρης, Κοτσιάι, Ηπειρώτης, Σταθόπουλος (80’ Μπόμπολας), Παπαβασιλείου, Ραυτόπουλος (66’ Κονταξής), Βαρελάς, Μπουνρνάκας, Γεωργίου (66’ Σπυρόπουλος).