Είχε την ουσία και πήρε το ντέρμπι ο Ατρόμητος Πατρών

Ατρόμητος-Πανμοβριακός Ριόλου 2-1 (9′, 63′ Ανδρεόπουλος  / 41′ Αγγελής)

Διαιτητής :  Καδδάς (Οικονόμου-Τραγουλιάς)

Ο Ατρόμητος ήταν ο μεγάλος νικητής στο σημερινό ντέρμπι απέναντι στον Πανμοβριακό, παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

To παιχνίδι  δεν ήταν η επιτομή του θεάματος, ωστόσο ο Ατρόμητος Πατρών είχε την ουσία και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο, μπαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο στον δεύτερο γύρο και «τρέχοντας» ένα αήττητο σερί εννέα συνεχόμενων νικών.

Μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, ύστερα από λάθος του Παπαγεωργακόπουλου. Οι Ριολίτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Αγγελή με σουτ.

Είχε προηγηθεί η πολύ καλή φάση του Φωτόπουλου που αστόχησε από καλή θέση, ενώ ήταν μόνος του, ενώ ο σκόρερ Αγγελής σε κενή εστία με εξουδετερωμένο τον κίπερ, έστειλε την μπάλα πάνω στον Βεντουρή.

Ο Ατρόμητος Πατρών στο 63΄ ύστερα από συνεργασία της επιθετικής τριάδας και με «εκτελεστή» τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο με σουτ πήρε και πάλι το προβάδισμα που το διατήρησε μέχρι το φινάλε.

Ο «μάγος» αφιέρωσε και τα δύο γκολ που σημείωσε στον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Μπάρλο που για ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, κρατώντας χαμηλούς τόνους τη φετινή σεζόν.

Οι Ριολίτες θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει ακόμα ένα γκολ στο δεύτερο μέρος, αλλά ο «πρώην» Ανδρέας Σπανός έχασε κλασσική ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής, με κενή εστία.

Ο νεοεισελθών Παναγιώτης Γκότσης στο φινάλε είχε δοκάρι για να σημειώσει ακόμα ένα γκολ για τους Ζαρουχλιώτες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Καραπίτσος): Βεντουρής, Γερογιάννης, Χριστόπουλος, Αγκαράϊ, Γιαννόπουλος, Τσίμπιτσης, Παπαγεωργίου, Μαντάς (72΄ Σδρόλιας), Ανδρεόπουλος, Γραμματικόπουλος (77΄ Γκότσης), Κωστής.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ (Θ. Παπουτσής-Αγγ. Κωνσταντινόπουλος): Μπακάλης, Δελδήμος, Σοφιανός (75΄ Βαγιώτης), Τζίμας (90΄ Χριστόπουλος), Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Σπανός, Αγγελής, Παπαγεωργακόπουλος (68΄ Κωστούρας), Φωτόπουλος, Γκέγκα.