Εδώ είναι Τέμενη, σπάνε τα αήττητα!

Ο Αστέρας Τέμενης έμελλε να είναι η ομάδα που θα “σπάσει” το αήττητο της Θύελλας Αιγίου τη φετινή σεζόν, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη “μάχη” για την πρώτη θέση στον όμιλο, παίρνοντας παράλληλα μια τεράστια νίκη ψυχολογίας.

Στο αγωνιστικό μέρος οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο πριν το φινάλε ο Ρότσκας με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το 1-0, υποχρεώνοντας την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου στη πρώτη της φετινή ήττα. Η φάση ξεκίνησε από τον Κουτρουμπίνα που πάσαρε στον Δαλιάνη και αυτός έδωσε παράλληλη ασίστ στον σκόρερ του μοναδικού τέρματος.

Συνθέσεις:

Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ραμπαβίλας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς, Κουτρουμπίνας, Ρότσκας, Γκιόκα (58’ Μανίκας), Δαλιάνης (88΄ Γιαννόπουλος), Νικολακόπουλος (80΄ Ολσι)

Θύελλα Αιγίου: Γκανατσούλας, Αθανασίου, Μαρδάς, Γκοτσόπουλος, Ραπάι (73΄ Λάμκα), Μυλωνάς (58΄ Μουρτίκας), Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Β. Θεοφανόπουλος (87΄ Γκιώνης), Μακρυγιαννάκης, Νικολάου.

Στο πλευρό του εκπολιτιστικού συλλόγου – Βραβεύσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η ομάδα του Αστέρα Τέμενης, συμμετείχαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης ” Η Ένωση “, στο πολιτιστικό κέντρο Τέμενης, το περασμένο Σάββατο. Εκτός από την κοπή της πίτας και τις ευχές για υγιή, τυχερή και καλή χρονιά 2023, έγινε και η απόδοση τιμητικών διακρίσεων, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο ο Αστέρας, σε χορηγούς και ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας την τρέχουσα χρονιά 2022-23.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας Παναγιώτης Δενδρινός, η γιατρός αγώνων Ευγενία Σωτηροπούλου και οι χορηγοί Αθηνά Μανιάτη Γοργόνες και Μάγκες, Αντώνης Καβάγκας Μελισσοκόμος, Σπύρος Χριστόπουλος Energy και Κόμης γαλακτοκομικά. Την Κυριακή το πρωί, 12 Φεβρουαρίου στο γήπεδο 7χ7 των Ακαδημιών του Αστέρα, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας των παιδικών τμημάτων, κάτω των 12 ετών. Προηγήθηκε φιλικός εσωτερικός αγώνας και ακολούθησε μικρή γιορτή με ανταλλαγή ευχών, κοπή βασιλόπιτας, αναψυκτικά και δώρα στα παιδιά, με την παρουσία των προπονητών Γιώργου Ρότσκα και Γιώργου Ροδόπουλου.