Εθισμένος στις ήττες ο ΑΠΣ Πάτραι

Σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν ελάχιστοι φίλαθλοι, ο ΑΠΣ Πάτραι γνώρισε ακόμα μια ήττα, αυτή την φορά από τον ΑΟ Πυλίου Κώ με 0-1.

Μόλις στο 3’ λεπτό το Πάτραι απείλησε την εστία του Τοπουζλή, αλλά το σουτ του Ναβρότσκι πέρασε λίγο άουτ.

Ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι έχασαν νέα καλή ευκαιρία, όταν ο Γερογιάννης βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε και πάλι άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 10’ λεπτό με το φάουλ του Χατζηβασίλη να περνάει άουτ, ενώ στο 22’ λεπτό είχαν νέα καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου να περνάει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Μπαμπούνη.

Στο 25’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βουκουμάνοβιτς, στο οποίο υπέπεσε ο Γιαννόπουλος επάνω στον Κότζα.

Στο 29’ λεπτό το Πάτραι θέλησε να απαντήσει με το καλό σουτ του Ναβρότσκι, αλλά ο Τοπουζλής σε καλή θέση απέκρουσε σωτήρια.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Μπαμπούνης μπλόκαρε το σουτ του Κότζα.

Στο 55’ λεπτό ο ΑΟ Πυλίου Κώ είχε νέα καλή στιγμή με το φάουλ του Κατσέλη να περνάει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Μπαμπούνη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο πορτιέρο των πράσινων θα διώξει σωτήρια το σουτ του Χατζησουλειμάν.

Στο 85’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά το σουτ του Χατζησουλειμάν «έγλυψε» το δοκάρι του Μπαμπούνη και έφυγε άουτ.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ : Μπαμπούνης, Β. Γερογιάννης (60′ Θ. Βλασόπουλος), Γιαννόπουλος (66′ Ζέλος), Μαστραντωνάκης, Λιμάτσι, Παπαγεωργίου, Στανής, Θ. Βλασόπουλος, Γ. Γερογιάννης (75′ Θεοφάνης), Ζελενίτσας, Ναβρότσκι (66′ Σουγλέρης)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ : Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Παναγιωτόπουλος, Κατσέλης, Χατζηνικολάου (46′ Χατζησουλειμάν), Αποστολίδης (90′ Μάργαρης) , Μαυρόπουλος, Τουργαίδης (90′ Σκέντζος), Κότζα (59′ Δρόσος), Βουκουμάνοβιτς

** Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, η προγραμματισμένη για σήμερα βράβευση στην γιατρό Βιβή Λουκοπούλου μεταφέρθηκε για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που θα γίνει την Μ. Τετάρτη με τον Πανιώνιο