Εθνικός Πατρών: Σε πρώτο πλάνο προπονητής – μητρώο

Η ανανέωση της συνεργασίας με το τεχνικό δίδυμο και η ένταξη του συλλόγου στο αθλητικό μητρώο είναι τα δύο βασικά θέματα που απασχολούν τον Εθνικό Πατρών.

Προσεχώς θα γίνει η γενική συνέλευση στις τάξεις της ομάδας προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό το σενάριο το νέο Δ.Σ. να στελεχωθεί και με νέα πρόσωπα για να στηρίξουν την προσπάθεια του προέδρου, Γιώργου Γεροντίδη. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουν ένα διοικητικό συμβούλιο ικανό να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της νέας Α΄ Κατηγορίας και να «τρέξει» τα θέματα της ομάδας.

Από κει και πέρα βασικό μέλημα του του Εθνικού είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές, αφού είναι κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών να πορευθούν μαζί και τη νέα σεζόν. Από κει και πέρα ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν τον Εθνικό Πατρών είναι η ένταξη της ομάδας στο αθλητικό μητρώο, που αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη. Οι διαδικασίες βρίσκονται σε καλό δρόμο και το «βάρος» έχει ριχτεί σε αυτό το κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό για όλα τα σωματεία.