Εικόνες θλίψης στα γήπεδα των χωριών μας

Ανακοίνωση της Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών εστάλη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από φωτογραφίες των γηπέδων της δυτικής Αχαΐας και έχει ως εξής: 

Σε πρόσφατες επισκέψεις μας σε γήπεδα ποδοσφαίρου των χωριών μας, έπειτα και από σχετικές καταγγελίες δημοτών, βρεθήκαμε μπροστά σε μια πολύ άσχημη εικόνα. Γήπεδα παρατημένα, χωρίς την παραμικρή συντήρηση, οι αγωνιστικοί χώροι σε κάκιστη κατάσταση και δυστυχώς με τα χόρτα στους περιβάλλοντες χώρους να αγγίζουν το ύψος του μέτρου. Εικόνες που δεν είχαμε ξαναδεί στα χωριά μας.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο Λιμνοχωρίου, στο γήπεδο Λακκόπετρας, στο γήπεδο Μετοχίου, στο γήπεδο Σαγεϊκων καθώς και στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας οι εικόνες που αντικρύσαμε δεν εμπεριέχουν κανένα «όραμα» παρά μόνο θλίψη, απογοήτευση και προβληματισμό.

Κύριε Πρόεδρε του ΟΤΑΔ, με την παράκληση τούτη τη φορά να απαντήσετε αρμοδίως και επισήμως , χωρίς να «πετάξτε την μπάλα στη κερκίδα, θα σας θυμίσουμε ότι ο λαός της Δυτικής Αχαΐας, ακριβώς γιατί γνωρίζει τον καθένα μας, σας ενέταξε στη θέση που σας ενέταξε και μην παρεξηγείτε τον «διορισμό» σας στον ΟΤΑΔ.

Κλείνοντας κ. Πρόεδρε είναι λυπηρό τον Οκτώβριο του 2019 να χλευάζετε την προηγουμένη δημοτική για την κατάσταση του γηπέδου στα Σαγέικα, με φωτογραφίες και video, στήνοντας ένα επικοινωνιακό παιχνίδι – παρωδία, με την συμμετοχή και 2 αντιδημάρχων. Δυστυχώς, μόνο 6 μήνες μετά, καμία φωτογραφία και κανένα video δεν σας δικαιώνει.

Ευχόμαστε ξανά στη Δημοτική Αρχή «να βρει τον βηματισμό της» γιατί η Δυτική Αχαΐα δεν έχει ανάγκη από φωτογράφους και βιντεολήπτες, αλλά από έργα”.