Εικόνες που θα θέλαμε να μην ξαναδούμε στα ελληνικά γήπεδα

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμη Ζωνιανών και τον Αστέρα Περάματος σε παιχνίδι για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου δεν τελείωσε ποτέ… Διεκόπη στο 62ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν το τέρμα με το οποίο έπαιρναν «κεφάλι» στο σκορ με 2-1.

Μετά το γκολ του Μυρθιανού υπήρξε ένταση στην κερκίδα η οποία μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, rethymnosports.gr υπήρξε εισβολή οπαδών των γηπεδούχων και ακολούθησαν συμπλοκές με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο παικτών του Αστέρα Περάματος, του Α. Σπανουδάκη και του Δροσάκη. Ο διαιτητής αποφάσισε στη συνέχεια την οριστική διακοπή της αναμέτρησης. Αργότερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στον χώρο για να επιβάλουν την τάξη και να συνοδεύσουν τους παίκτες του Αστέρα και τους διαιτητές εκτός γηπέδου.

Η τύχη του αγώνα θα αποφασισθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Από το παιχνίδι θα προέκυπτε η ομάδα που θα κατακτούσε την πρώτη θέση στη βαθμολογία και θα έπαιζε μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ο Ερμής Ζωνιανών είναι δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα και ο Αστέρας πρώτος.