Εκμεταλλεύεται την έδρα της και ανεβαίνει βαθμολογικά

Δόξα Χαλανδρίτσας-Αναγέννηση Πατρών 2-1 (44’, 69’ Μενύχτας / 81’ Τζελεπής)

Διαιτητής : Καδδάς (Ζούλης-Θανόπουλος)

Σπουδαία νίκη σημείωσε η Δόξα Χαλανδρίτσας απέναντι στην Αναγέννηση Πατρών με σκόρ 2-1, ανεβαίνοντας στην 7η θέση με 12 βαθμούς και αφήνοντας έναν βαθμό από κάτω της την ομάδα του Λαδόπουλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Νίκου Γιαννόπουλου ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο νεαρός Μενύχτας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Στην εκπνοή του α’ μέρους ο Μενύχτας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 69’ λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφερε να πετύχει η ομάδα της Αναγέννησης, ήταν να μειώσει στο 81’ λεπτό με τον Τζελεπή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αποσπάσει κάτι άλλο από το παιχνίδι, γνωρίζοντας την ήττα.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ : Π. Γεωργαντόπουλος, Κ. Καπογιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος (36’ Π. Καπογιαννόπουλος), Σουβαλιώτης, Κοτσανόπουλος, Μαντζουράκης, Ζαχαράτος (88’ Θεοδωρόπουλος), Παπαγεωργίου, Μενύχτας, Κουλογιάννης (86’ Βρόντος), Κ. Γεωργαντόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ : Σοφίλλας, Σ. Χριστόπουλος, Βαρθαλάμης, Ζαφειρόπουλος, Αδαμόπουλος, Α. Χριστόπουλος, Χουσελάς, Τζίφας, Κακαφώνης, Τζελεπής, Γιάνναρος (56’ Αλποχωρίτης).