Εκτός έδρας «τεσσάρα» Κεραυνού με show Αντρέα Μούτσα

ΑΠΣ Πάτραι-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 1-4 (52′ Χριστοδουλόπουλος / 34′, 56′ 86’ Μούτσα, 90′ Μπίρης)

Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Σωτηρόπουλος-Ανδριανός)

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου και πέρασε εύκολα το εκτός έδρας εμπόδιο του Πάτραι. Κερδίζοντας με 1-4 και παραμένοντας στην 2η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αντρέας Μούτσα, ο οποίος σημείωσε χατ-τρίκ, ανοίγοντας στο 34’ λεπτό τον χορό των τερμάτων.

Οι γηπεδούχοι του Φίλλιπα Σχοινά ισοφάρισαν προσωρινά στο 52’ λεπτό με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά δεν χάρηκαν πολύ αφού ο Μούτσα 4 λεπτά μετά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 86’ λεπτό ο υψηλόσωμος επιθετικός του Κεραυνού σημείωσε το 1-3 και «καθάρισε» το παιχνίδι, για να έρθει ο Μπιρής στο 90’ λεπτό να διαμορφώσει το τελικό 1-4.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Φ. Σχοινάς): Διαμαντόπουλος, Πόγκας (70’ Σαράφης), Κάππος (46’ Νικολάι), Αθανασόπουλος, Σταθόπουλος, Σπανός, Τσάμης, Χριστοδουλόπουλος, Αντωνόπουλος, Κριμπάς, Μούζος (46’ Βέρρας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Κατσαμπέκης, Κωστίκας, Κασιώνης, Ροδόπουλος, Πήλιουρας, Τρίγκας (90’ Μέρτικας), Μούτσα (86’ Μπίρης), Κούστα, Καραχανίδης (73’ Σπαθής), Καρβούνης (73’ Τσάτος), Ζαφειρόπουλος.