Ελένη Μούτσι: «Μεγάλος στόχος μας η άνοδος»

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε η 18χρόνη επιθετικός του Άρη Πατρών, Ελένη Μούτσι (πρώτη σκόρερ της ομάδας με 8 τέρματα) μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στους Λύκους Αιγιαλείας (1-1), ένα αποτέλεσμα που διατήρησε τον Άρη Πατρών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους διώκτες του.

«Το παιχνίδι με τους Λύκους Αιγιαλείας ήταν πολύ δυναμικό, με πολύ πάθος και έντονο ενδιαφέρον. Προηγηθήκαμε στο 25ο λεπτό, αλλά δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε το τέρμα της ισοφάρισης και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσουμε και άλλα τέρματα και αυτό αποδεικνύει πως έχουμε πάθος, ομαδικότητα και πλάνο- το τρίπτυχο της επιτυχίας της ομάδας μας, σύμφωνα πάντα με τα λόγια του coach μας.

Η ομάδα μας μέχρι τώρα είναι αήττητη και οδεύει με μεγάλα βήματα προς την άνοδο ,η οποία είναι και ο μεγάλος μας στόχος.

Τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια θα κρίνουν την σπουδαία αυτή άνοδο μας, θα επιδείξουμε αγωνιστικότητα και πείσμα για να βρεθούμε στην κορυφή ώστε να ανταμειφθεί η όλη μας προσπάθεια, με την νίκη να είναι μονόδρομος σε κάθε μας παιχνίδι.

Τέλος είμαι πολύ χαρούμενη για τη μέχρι τώρα πορεία μου κάθε γκολ είναι ξεχωριστό και ανταμείβει τους κόπους όλης της ομάδας, κάθε φορά που σκοράρω εκπέμπεται από μέσα μου ένα κύμα ενθουσιασμού, κάτι που αποδεικνύεται και από τους τρελούς πανηγυρισμούς μας».

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς