Εμφατική νίκη με υπογραφή Γραμματικόπουλου για τον Πανμοβριακό

Γήπεδο Πετρωτού: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Φωκάς Αλέξανδρος (Τραγούλιας Θεόφιλος- Τσεκούρας Βασίλειος)

Σκόρερ: 22′ 36′ 61′ Γραμματικόπουλος, 48′ 52′ Οικονομόπουλος

Ο Πανμοβριακός συνέτριψε με 5-0 τον Αχαιό Σαραβαλίου στο δημοτικό γήπεδο Πετρωτού, με το Γιώργο Γραμματικόπουλο να σημειώνει χατ-τρικ και το Γιάννη Οικονομόπουλο δύο γκολ.

ΦΙΛΜ:

2′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Αχαιό, όταν έκανε τη σέντρα ο Σακελλαρίου, ο Καλογερόπουλος με ένα γυριστο σουτ έστειλε την μπάλα στα χέρια του Μανουσιάδη.

5′ Άλλο ένα γύρισμα του Σακελλάριου, αλλά ο Ανδρεόπουλος με ένα γυριστο έστειλε την μπάλα πάνω απ’το δοκάρι άουτ.

22′ Γκολ για τον Πανμοβριακό, έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Μπακατσέλου, ο Γραμματικόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

36′ Δεύτερο γκολ για τον Πανμοβριακό, όταν έκανε τη σέντρα απ’τα αριστερά ο Μπακατσέλος, η άμυνα του Αχαιού δεν έδιωξε καλά και ο Γραμματικόπουλος με ένα ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

40′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Λαζανά από τα δεξιά, ο ίδιος έφερε την μπάλα στο αριστερό και όταν βρήκε χώρο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

48′ Έπειτα από το γύρισμα του Λιάκου, η μπάλα πέρασε παράλληλα στην περιοχή και ο Οικονομόπουλος αφού υποδέχθηκε την μπάλα σούταρε και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-3.

51′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Λιάκου από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα πάλι για τον Οικονομόπουλο και αυτός με ένα σουτ έκανε το 0-4 για τον Πανμοβριακό. Δεύτερη ασίστ για τον Λιάκο στο παιχνίδι.

57′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχαιό να μειώσει στο σκορ, όταν ο Λαζανάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ανδρεόπουλος έκανε το πλασέ στην κίνηση αλλά ο Μανουσιάδης απέκρουσε την μπάλα και στη συνέχεια έδιωξε η άμυνα μακριά.

61′ Άλλο ένα γκολ για τον Πανμοβριακό, όταν ο Λιάκος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Γραμματικόπουλος με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-5. Τρίτη ασίστ για τον Λιάκο.

86′ Έπειτα από την ωραία μπαλιά του Κατσένου προς στον Κατριμπούζα, αυτός έκανε ένα σουτ από την δεξιά πλευρά και μέσα στην περιοχή, αλλά ο Αγοράκης έκανε μια ωραία επέμβαση και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί την μπάλα.

Συνθέσεις:

Αχαιός Σαραβαλίου 1. Αγοράκης 2. Σκλαβούνος (85′ Σπυρόπουλος)  3. Νικολόπουλος 4. Κλουκινιώτης 5. Ανδριέλος (45′ Χατζήπαπας) 6. Σουβαλιώτης 7. Σακελλαρίου 8. Μαρούλης 9. Λαζανάς 10. Καλογερόπουλος 11. Ανδρεόπουλος.

Πανμοβριακός Ριόλου 1. Μανουσιάδης 14. Αθανασόπουλος (63′ Γκοτσούλιας) 3. Μπακατσέλος 4. Διακάτος (79′ Κατριμπούζας) 5. Κυριαζόπουλος 6. Κοκκίνης 7. Λιάκος (79′ Σπυρόπουλος) 8. Παναγάκης 9. Γραμματικόπουλος (73′ Κανελλόπουλος) 10. Οικονομόπουλος 11. Κάτσενος.