Εμφατική νίκη του Αστέρα στην Χαλανδρίτσα

Δόξα Χαλανδρίτσας-Αστέρας Τσουκαλεϊκων 1-4 (65′ Μενύχτας / 54′ Σολωμός, 59′ Κράγια, 80′ Καραχάλιος, 90′ Παπαγιαννόπουλος)

 Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Σταυρόπουλος-Αβραμοπούλου)

Με το «εμφατικό» 1-4 ο Αστέρας Τσουκαλεϊκων κατάφερε να περάσει μέσα από την Χαλανδρίτσα κερδίζοντας την τοπική Δόξα και βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την βαθμολογική του θέση.

Στο α’ μέρος το παιχνίδι δεν έχει να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο και τα πάντα έγιναν στην επανάληψη, αφού με δύο τέρματα των Σολωμού και Κράγια, στο 54’ και στο 59’, οι φιλοξενούμενοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς δεν απέκτησε ποτέ ρυθμό, οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και 45 λεπτά πέρασαν χωρίς κάποια ουσιαστική φάση

Στο 65’ λεπτό ο Μενύχτας μείωσε με κεφαλιά σε 1-2 αλλά στο 80’ λεπτό με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Καραχάλιος έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Σπύρου Αθανασόπουλου.

Το τελικό 1-4 έγραψε ο νεαρός Παπαγιαννόπουλος στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με σουτ από την γραμμή της περιοχής.

ΔΟΞΑ ΧΑΛANΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Βέρρας, Κ. Καπογιαννόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Σουβαλιώτης, Λιακόπουλος, Διαμαντόπουλος (82΄ Μπάτραλης), Ζαχαράτος (85΄ Χριστόπουλος), Μαντζουράκης, Μενύχτας, Κουλογιάννης, Π. Καπογιαννόπουλος (62΄ Κοτσανόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Χρυσοβιτσάνος, Μητρόπουλος (90΄ Β. Τογαντζής), Κράγια, Κολαίτης, Χαρακίδας, Καραχάλιος, Σολωμός (87΄ Κανελλόπουλος), Τζώλλας, Παπαγιαννόπουλος, Παρασκευάς (70΄ Συνοδινός), Ν. Τογαντζής (61΄ Τζάφα).