Εμφατική «τεσσάρα» για το Δαβουρλή Κ΄ 92

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς
ΣΚΟΡΕΡ: 3′ Ανδρικόπουλος, 20′ αυτ. Μητρόπουλος, 38′ Μπάνι, 88′ Α. Θωμάς

Μια πολύ σημαντική νίκη σημείωσε σήμερα το μεσημέρι ο Δαβουρλής Κ΄92 επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 του ουραγού Αετού Ρίο. Μόλις στο 3ο λεπτό έγινε το 1-0 για τους “κοκκινόμαυρους”. Σέντρα του Μακρή από δεξιά και ο Ανδρικόπουλος στο δεύτερο δοκάρι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 20’ ο Μητρόπουλος σε μια αναμπουμπούλα και πολλές κόντρες μέσα στην περιοχή, πριν περάσει η μπάλα την γραμμή προσπάθησε να απομακρύνει αυτή βρήκε στην πλάτη του πεσμένου πορτιέρο και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 38’ ωραία προσωπική ενέργεια του Μπάνι ντρίπλαρε στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον αμυντικό και με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (3-0).

Στο 88’ ο Α. Θωμάς παίρνει την μπάλα αδειάζει τον αμυντικό και από κοντά γράφει το τελικό 4-0. Να σημειωθεί πως η ομάδα του Δημήτρη Ράπτη είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, ενώ ο Αετός Ρίου είχε δοκάρι στο 25ο λεπτό με το Βάρδα.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Δ. Ράπτης): Ι. Θωμάς, Μπάνη, Γαλαριώτης (67’ Γερόπουλος), Ανδρικόπουλος (82’ Σπανός), Σ. Πρέμτος, Πολίτης, Μακρής, Γασπαρινάτος, Κουμπουρλής (67’ Α. Θωμάς), Κ. Πρέμτος, Ανδρεοσόπουλος (46’ Τσεκούρας).

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Ν. Δημητρόπουλος): Βρυώνης, Αποστολόπουλος, Μητρόπουλος (46’ Μούρτζης), Ιντζές, Λάγιος (27’ Σούλι), Ζήκος, Βάρδας, Μαρινάι (46’ Κομπολίτης), Κουλούρης (65’ Μιάρης), Καψάλης (67’ Θεοδωρόπουλος), Ζακυνθινός.