Ενίσχυσε το Πατρινό στοιχείο φέτος η Παναχαϊκή

Ο Γιώργος Μπάρλος το είχε πει όταν πρωτοανέλαβε, πως επιθυμούσε περισσότερους Πατρινούς παίκτες στο ρόστερ της Παναχαϊκής τη νέα αγωνιστική περίοδο και ότι προς τα εκεί θα κινηθεί ο σύλλογος το καλοκαίρι.

Όπερ και εγένετο. Συνολικά 15 ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ έχουν σχέση με την Αχαΐα. Καταρχήν αποκτήθηκαν από τον Ατρόμητο Πατρών οι νεαροί Μαριάνο Αγκαράι (20 ετών στόπερ ), Βασίλης Μπελεζάκης (23 ετών δεξί μπακ) και Γιάννης Σκεπετάρης (20 ετών αριστερό εξτρέμ από Θύελλα Πατρών). Οι τρεις νεαροί παίκτες έχουν συμφωνήσει να φορέσουν την νέα περίοδο την φανέλα της Παναχαϊκής και υπολογίζονται κανονικά για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Αν προσθέσουμε τους Νίκο Μασούρα (19 ετών αριστερό εξτρέμ), Δημήτρη Πατάπη (24 ετών στόπερ), Γιώργο Μουστακόπουλο (22 ετών αμυντικό χαφ), Ανδρέα Κολοβούρη (28 ετών τερματοφύλακας) και Θύμιο Αργυρόπουλο (30 ετών μέσος), φτάνουμε τους «8» και ακολουθούν άλλοι «7» ταλαντούχοι που είναι υπό αξιολόγηση.

Επαγγελματικά συμβόλαια θυμίζουμε έχουν από τον περασμένο Ιανουάριο οι νεαροί Μικές, Τσεκούρας, Πατρώνης, Σταυρόπουλος, Καλαμπόκας, Κόκας, Τσότρας και Παπαδόπουλος (Ιωάννινα) που θα κριθούν στην προετοιμασία από την Δημήτρη Ελευθερόπουλο ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ.

Πέρα από τις περιπτώσεις Αχαιών για την Παναχαϊκή, οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος-Νίκος Λουμπαρδέας φέρεται να έχουν ξεχωρίσει και ορισμένους ξένους παίκτες, οι οποίοι θα μπορούσαν να ανεβάσουν επίπεδο τους “κοκκινόμαυρους”. Στόχος των ιθυνόντων είναι οι ξένοι παίκτες της ομάδας να μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να μην είναι συμπληρωματικοί στο ρόστερ της ομάδας.