Ενισχύεται με στόχο την παραμονή η Αχαϊκή

Υστέρα από τέσσερις μήνες, η Αχαϊκή επέστρεψε για να ξεκινήσει την προετοιμασία της, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής, η οποία είναι στις 4 Απριλίου. Βέβαια η επιστροφή αυτή δεν είναι καθόλου «ρόδινη», καθώς πέρα από τη μακρά αγωνιστική απραξία, υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Χθες, πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση στην Κάτω Αχαγιά και η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά σήμερα.

Η διοίκηση της Αχαϊκής είναι διατεθειμένη, με μοναδικό στόχο την παραμονή, να βοηθήσει την ομάδα ενισχύοντας το υπάρχων ρόστερ με κάποιους ποδοσφαιριστές, τόσο από την Αχαγιά, όσο και εκτός αυτής.

Σε μια σπουδαία προσθήκη είναι πολύ κοντά η Αχαϊκή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr, καθώς έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τον Άκη Κωστή που έχει φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και στο παρελθόν έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα. Παλαιότερα ήταν μέλος τόσο της Δόξας Μανωλάδας όσο και των Καλαμάτας, Τσικλητήρα Πύλου, Ναυπακτιακού Αστέρα, Διαγόρα Βραχνεΐκων, Πόρου, Κατασταρίου, Λαμίας, Θύελλας Πατρών, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία με τη φανέλα του Ατρομήτου Πατρών.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου βρίσκεται επίσης η Αχαϊκή. Πρόκειται για έναν ικανότατο επιθετικό που θα βοηθήσει στην γραμμή κρούσης των «κιτρινόμαυρων» μετά την αποχώρηση του Γιώργου Γραμματικόπουλου. Ο έμπειρος φορ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Διαγόρα Βραχνεΐκων, της Θύελλας Πατρών, της Νίκης Προαστίου, του Ζαβλανίου, του Εθνικού Σαγεΐκων και της Α.Ε. Μεσολογγίου, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στους Πετεινούς.

Προσθήκες θα γίνουν και από γειτονικές ομάδες όπως ο Πανμοβριακός Ριόλου και η Δόξα Νιφορεΐκων με παίκτες όπως οι Λιάκος, Διακάτος, Μπακάλης (τερματοφύλακας), Νταλάπας, Βρύνιας και άλλοι ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε παρελθόν αποτελούν ήδη οι Παπαδόπουλος, Κούσουλας (Ναυπακτιακός Αστέρας), Γραμματικόπουλος (Τηλυκράτης Λευκάδας).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση σε Λεγάτο

“Η Αχαϊκή εκφράζει την θλίψη και την συμπαράσταση της στο μέλος της ομάδας μας ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΓΑΤΟΥ και του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ για τον ξαφνικό θάνατο μέλους της οικογένειας τους. Η μοίρα τους χτύπησε δεύτερη φορά σε 2 χρόνια και δεν υπάρχουν λόγια. Όλα τα αθλητικά δρώμενα είναι μικρά και ασήμαντα σε αυτήν την τραγωδία. Γιάννη είμαστε όλοι δίπλα σου διοίκηση – προπονητικό team και παίκτες”.