Ενισχύεται σημαντικά ο Ατρόμητος Πατρών

Σε τρεις καλές προσθήκες προχώρησε ο Ατρόμητος Πατρών ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Βασίλης Γιαννόπουλος (αμυντικός από Θύελλα Πατρών), Γιώργος Μικρός (επιθετικός 2001 από Νέους Ολυμπιακού με θητεία σε ΑΣ Τροιζηνιακό) και Γιώργος Σδρόλιας (από Αετό  Πατρών). Ο τελευταίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανμοβριακό, Ναυπακτιακό Αστέρα, Δόξα Νέας Μανωλάδας, ενώ έχει περάσει επίσης από ΑΠΟΚ, ΑΟ Μυρίνης (Α’ ΕΠΣΚ), Σώκρατες (Α1 ΕΠΣΚ), Ατρόμητο Γεωργικού (Α1 ΕΠΣΚ) και Εθνικό (Β’ ΕΠΣΚ) στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patragoal.gr οι «πορτοκαλί» έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την Α.Ε. Πάτρα 2005 για την παραχώρηση του υψηλόσωμου αμυντικού, Μαριάνο Αγκαράι που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του προέδρου Γιώργου Μπάρλου που επενδύει στο μέλλον. Ενώ καταρχήν συμφωνία υπάρχει και με τον Αντώνη Παναγόπουλο της Αναγέννησης Πατρών.

Παρελθόν από τους «πορτοκαλί» αποτελούν οι Δενδρινός (Ατρόμητος Αντιρρίου), Σκόνδρας (Ατρόμητος Λάππα), Φλώρος (Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων), Παπαγεωργίου (Δόξα Χαλανδρίτσας) και Α. Χριστόπουλος.