Ενισχύθηκε και άλλαξε πρόσωπο στο δεύτερο γύρο ο ΠΑΟΚ Πατρών

Στην 13η θέση με 15 βαθμούς τερμάτισε o ΠΑΟΚ Πατρών. Η ομάδα του Νίκου Σταυρόπουλου ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, καθώς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές είχε μαζέψει τέσσερις βαθμούς.

Δυστυχώς για τον σύλλογο η συνέχεια δεν είναι ανάλογη, αφού οι πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών και οι απώλειες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έφεραν την ομάδα στην τελευταία θέση και στα περισσότερα παιχνίδια να γνωρίζει βαριές ήττες.

Ο ΠΑΟΚ ανέκαμψε τον Ιανουάριο, αφού ενισχύθηκε στις θέσεις που “πονούσε” με αποτέλεσμα η ομάδα να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και να σημειώνει νίκες που την έφεραν στην 13η θέση και στο -4 από την απευθείας παραμονή.

Η καλύτερη στιγμή των «μελανολεύκων» θεωρείται η εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Ζαβλάνι/Αίας με 2-1 την 16η αγωνιστική. Πρέπει να αναφέρουμε ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε πέναλτι και χάρισε στην ομάδα του μια μεγάλη νίκη.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας με 5 τέρματα είναι ο Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος και ο Αντώνης Χότζα. Αρνητικό στοιχείο του συλλόγου είναι ότι είχε την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς δέχθηκε 54 τέρματα και μαζί με τον Ολυμπιακό Πατρών και την ΑΕ Δρεπάνου έχουν σημειώσει 19 τέρματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την φετινή χρονιά η ιστορική ομάδα στηρίχθηκε σε πολλά νεαρά παιδιά καθώς ο μέσος όρος της ομάδας βρισκόταν στο 18,7. Τέλος ο 16χρόνος Δημήτρης Σγούρας (φωτογραφία) τα Χριστούγεννα δοκιμάστηκε στην Κ-17 και Κ-19 του ΠΑΟΚ αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Πατρών θέλει να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συνεργασία αυτών των τριών χρόνων, αφού διαθέτει στην ομάδα της Πάτρας ρουχισμό.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς