Εντυπωσίασε με τον καλύτερο τρόπο ο Φαραϊκός

Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας και στο -3 από την 2η Αστραπή Ψαροφαΐου και στο -1 από την 3η Περιβόλα βρίσκεται η ομάδα του Φαραϊκού. Οι “μπλε” ξεκίνησαν πολύ εντυπωσιακά τη φετινή χρονιά και με το εις πέρας των 6 αγωνιστικών έχουν απολογισμό 3 νίκες,2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Την 1η αγωνιστική και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησαν εκτός έδρας του νεανικού Άτλα με 0-2. Στη συνέχεια ήρθε η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Πυρσό με σκορ 1-1, ενώ την 3η αγωνιστική ήρθε η μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕ Σταροχωρίου με 0-3.

Την επόμενη αγωνιστική ο Φαραϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Αχαϊκό με 3-2. Την 5η αγωνιστική σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδιη ομάδα του Κώστα Σπαθή αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 ενάντια της Αστραπής Ψαροφαΐου. Την 6η και τελευταία αγωνιστική επικράτησε πολύ εύκολα του ουρανού της βαθμολογίας Ολυμπιακού Πατρών με σκορ 4-0.

Από πλευράς σκοραρίσματος ξεχωρίζουν με 4 τέρματα οι Φραντζής και Βέρρας, 2 τέρματα έχει ο Μητρόπουλος, ενώ 1 τέρμα έχουν σημειώσει οι Ρόζος, Μπαρούνης, Ρουγκάλας και Σεγγούνης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς