Εντυπωσιακό παιχνίδι και στον Άγιο Βασίλειο με νικητή τον Κεραυνό

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Θύελλα Αιγίου 3-2 (24’ Φραντζής, 35’ πεν. Ζαφειρόπουλος, 85’ Τρίγκας / 31’ Λιάτος, 56’ Αρβανίτης)

Αποβολή : 84’ Ραμπούσγια

Χαμένο πέναλτι : 75’ Αρβανίτης (απέκρουσε ο Δασκαλάκης)

Εντυπωσιακό παιχνίδι είχαμε στο γήπεδο «Θ. Χρυσανθόπουλος», με τον Κεραυνό να επικρατεί της αξιόμαχης Θύελλας Αιγίου με 3-2, χάρη σε τέρμα του Νίκου Τρίγκα πέντε λεπτά πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Στο 24’ λεπτό ο Φραντζής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να έρθει στο 31’ λεπτό ο Λιάτος να ισοφαρίσει σε 1-1 για την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου.

Στο 35’ λεπτό ο έμπειρος Διονύσης Ζαφειρόπουλος με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ, για να φτάσουμε στο 56΄λεπτό όπου οι Αιγιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν και πάλι με τον Αρβανίτη.

Στο 75’ λεπτό η Θύελλα Αιγίου κέρδισε πέναλτι, ο Αρβανίτης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά νικήθηκε από τον Δασκαλάκη και έχασε την μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η επέμβαση του πορτιέρο των γηπεδούχων αποδείχθηκε τελικά πολύ καθοριστική, αφού στο 85’ λεπτό ο Νίκος Τρίγκας σκόραρε για το 3-2 και έδωσε την νίκη στην ομάδα του Αγίου Βασιλείου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Δασκαλάκης, Σπαθής, Φραντζής (65’ Κασιώνης), Αγγελόπουλος, Κωστίκα (46’ Ροδόπουλος), Τρίγκας, Κούστα, Καρβούνης (65’ Βασιλόπουλος), Τσάτος, Καραχανίδης (65’ Πήλιουρας), Ζαφειρόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ασημακόπουλος, Μανέτας, Ραμπούσγια, Θεολόγος, Κόλα, Αθανασίου, Φιλιππάτος (79’ Λαμπίρης), Τζιτζιφάκος, Μητρόπουλος, Λιάτος (90’ Μουρτίκας), Αρβανίτης.