Εντός έδρας ήττα για τον Ίκαρο Πετρωτού

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Β Εθνικής του 2ου ομίλου ο Ίκαρος Πετρωτού γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Φείδων Άργους και μοιραία παρέμεινε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς και στο -5 από την πρώτη θέση όπου συγκατοικούν τα Γιάννενα WFC και ο Φείδων Άργους.

Ο Ίκαρος από την αρχή της αναμέτρησης κατάφερε να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό με εξαιρετική κατοχή μπάλας ενώ απείλησε πρώτος στο 20′ όταν η Τσάμη από τα δεξιά έκανε το παράλληλα γύρισμα η Κωστοπούλου άφησε πολύ ωραία την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια της αλλά το σουτ της Τσαραντάνη μπλόκαρε στην γωνία της η τερματοφύλακας του Φείδων.

Ο Φείδων μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να είχε κυρίως παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία Γιάννα προηγηθεί στο 44′ αλλά το πλασέ της Γαλάνη το εξουδετέρωσε η τερματοφύλακας του Ίκαρου.

Το δεύτερο ημίχρονο αρχικά κύλησε όπως το πρώτο με τον Ίκαρο να σπαταλάει μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 54′ αλλά το πλασέ της Τζουρα κατέληξε παράλληλα από την εστία χωρίς να μπορέσει κάποια συμπαίκτρια της να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτή η φάση “ξύπνησε” τον Φείδων Άργους ο οποίος σιγά σιγά άρχισε να παίρνει μέτρα στο παιχνίδι και απείλησε στο 69′ με το σουτ της Τριανταφύλλου που εξουδετέρωσε σε κόρνερ η πορτιέρο του Ίκαρου.

Η Τριανταφύλλου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και αμαρκάριστη η Γκότση στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στην συνέχεια ο Ίκαρος πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός με αποτέλεσμα στο 89′ ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση η Πάστρα με ψύχραιμο πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

Την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 15/1 ο Ίκαρος Πετρωτού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α Εθνική κατηγορία.

Συνθέσεις :

Ίκαρος Πετρωτού (Αντώνης Ζήκος) : Ψάλτη, Συρμή, Βάτσικα, Κουλουμπή, Παπακυριαζή, Κέτα, Τζουρά, Μούκα (63′ Παπανικολοπούλου), Κωστοπούλου (68′ Κορλού), Τσαραντάνη, Τσάμη.

Φείδων Άργους (Αποστόλης Τότσικας) : Μούγιου Μ.-Σ., Κουκουμάνου, Βαλκάνη, Γκότση, Ξηνταροπούλου, Αρέστη, Μούγιου Μ.-Λ., Τριανταφύλλου, Πάστρα (92′ Κεχαγιά), Γαλάνη, Παραλυκούδη (85′ Τάτα).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς