Εντός έδρας ήττα για τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων

Αν και αγωνίστηκε με πολλές πολλές απουσίες λογω τραυματισμών ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων κατάφερε να δείξει ενα ανταγωνιστικό πρόσωπο για περίπου 60-65 λεπτά όπου και έβαλε δύσκολα στα WFC Γιάννενα. Εν συνεχεία η ομάδα του κ.Παναγιωτόπουλου πνευματικά “παραδόθηκε” στις φιλοξενούμενες με το τελικό σκορ να λήγει στο 0-4.

Η ομάδα των Ιωαννίνων μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο απείλησε με δυο τρια σουτ εκτός περιοχής με την Πέττα να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα, χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα.

Στο 27′ η πρώτη σκόρερ των Ιωαννίνων Βαλέρια Κουτσούρη εκμεταλλεύτηκε την ασταθή έξοδο της Πέττα και με κεφαλιά ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62′ η Μόνικα Καϊδατζή με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Για να έρθει η Κουτσούρη και με δύο προσωπικά τέρματα στο 70′ και 75′ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο τελικό 0-4.

Δυστυχώς ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων αν και αγωνίστηκε με πολλές απουσίες,οπως προαναφέραμε έδειξε ένα καλό πρόσωπο αλλα υστέρησε στην τελική προσπάθεια και μοιραία δέχτηκε μία ακόμη ήττα.

Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ουραγό της βαθμολογίας Εθνικό Καλαμάτας με στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Τέλος αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης και κατά την καθιερωμένη είσοδο των ομάδων οι 22 αθλήτριες μαζι με την Διαιτητική τριάδα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας στο χέρι απο ένα τριαντάφυλλο θέλοντας να δείξουν την δικη τους συμπαράσταση για την θλιβερή τραγωδία που υπέστη η χώρα μας πριν κάποιες μέρες.

Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων (Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος) : Πέττα, Καρατζά, Τοτόλου, Ντζάθα, Κορφιάτη, Φουκάκη, Μερτή, Ζωγοπούλου, Καμπούρη, Κορωνάκη, Φρόκου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Λεμπέση, Μπούντα, Μπαρή, Γκαραλιάκου, Χρυσικού.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς