Εντός έδρας ήττα για τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων

Μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Εθνικό Καλαμάτας (0-3) ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα καθώς στην χθεσινή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ Μεσολογγίου γνώρισε οδυνηρή ήττα με 0-6.

Το παιχνίδι για την ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς μόλις στο 2ο λεπτό η Βράνα-Τριανταφύλλου άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενη την απόκρουση της Πέττα και την ολιγωρία στην άμυνα του Ατρομήτου, ύστερα από το σουτ της Λαζανά.

Στο 30′ η Καμπούρη ανατράπηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής,(ενδέχεται και εντός περιοχής) από την Grazi Souza,με την Διαιτητή της αναμέτρησης να μην συγκινείται από την πτώση της αθλήτριας των γηπεδούχων και να συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι,μια φάση πάντως όπου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους ανθρώπους του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων.

Στην συνέχεια η ΑΕΚ Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στο 36′ διπλασίασε τα τέρματα της με την Παπαδογεώργου με σουτ εντός περιοχής, ύστερα από πολύ ωραία ατομική ενέργεια. Στο 45′ η Μόκκα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και η Οικονόμου με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι και την υπόθεση νίκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Γουλή κατάφερε να βρει άλλα τρία τέρματα. Αρχικά στο 56′ η Παπαϊωάννου με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-4. Πέντε λεπτά αργότερα η Γ. Λαζανά με σουτ εντός περιοχής πρόσθεσε και αυτή το όνομα της,στην λίστα των σκόρερ για το 0-5.

Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε στο 90′ με φοβερό σουτ εκτός περιοχής η Farias Gomes. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου η οποία μάλιστα ήρθε και με εξαιρετικό τρόπο. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 3 βαθμούς και την ερχόμενη αγωνιστική 15/1 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τις Αμαζόνες Κορινθίας με στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς .

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η ΑΕΚ Μεσολογγίου βράβευσε τον παράγοντα του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων Νίκο Καλαντζή για την προσφορά του μέχρι τώρα στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου. Επίσης πριν την έναρξη του παιχνιδιού η κ.Αριστέα Ρόμπολα (μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ και πρόεδρος της επιτροπής του γυναικείου ποδοσφαίρου) έδωσε αναμνηστικά δώρα (γούρια) στις δύο ομάδες ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων (Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος): Πέττα, Κουραχάνη, Τοτόλου, Δαρβίρα, Ντζάθα, Φουκάκη, Μερτή, Φωτείνη, Καμπούρη, Μπάρλα, Λεμπέση. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κορφιάτη, Καρατζά, Ζωγοπούλου, Κολιοπούλου, Κορωνάκη.

ΑΕΚ Μεσολογγίου (Γιάννης Γουλής): Grazi Souza, Αυγέρη (46′ Χριστοπούλου), Κάππα (46′ Παπαϊωάννου), Μόκκα, Παπαδογεώργου (66′ Σταυρινάδη), Βράνα-Τριανταφύλλου, Σταυροπούλου, Οικονόμου (62′ Τσιντζούρα), Farias Gomes, Γ.Λαζανα (66′ Αρβαλή), Γρομητσάρη.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς